Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Racija u nekom kaficu , nista strasno
Ovo je akcija! A ne ona naša "art deko kupatila"
Jesu li ih priveli i zatvorili na stadion ?
Tamo se posvadjaju dvije famelije, pogine 100.000 ljudi.
Duduk i kakir bi najradije pohapsili sve stanovnike bejha..
Čisti Kina disidente koji se zadnjih godinu dana ozbiljno bune zbog represije Kine na Hong Kong. Ovo je klasično čišćenje nepodobnih, zamotanu u akciju protiv organizovanog kriminala. Realno, da su htjeli da se bave organizovanim kriminalom, pa valjda bi počeli od Pekinga koji se guši u pritisku korupcije, birokratske mafije i lokalnih "moćnika"...
E to je policija! http://preppersbalkans.blogspot.com/
A sto mu frajko u padze stavi malo yuana. A ovaj zino ko peš.
Ovo pohapsili jednu familiju
Ima li terzorasas kod njih ??????
To je za njih kao kod nas da se uhapsi 250 hiljada ljudi,u odnosu na ukupan broj stanovnika. Znaci kao da mi npr pohapsimo citavu SDA i njihove glasace :D Al jbg,nema ovdje doktrine Mao Ce Tunga,pa nam zato Causevic svima otvoreno stavlja magarece usi na glavu.
Vidis kako ti znas da je Zlaja rodjen isti dan kao MAo,pa ga odmah ubacujes u pricu,a ko pljacka drzavu 20 g znaju razni Brankovici,koji kupuju stanove za 100 km,ali sve po zakonu,znaju TAlibani koji su opljackali citavu Privredu Federacije,ali "sve po zakonu" sto bi reko posteni Nedzad Barankovic :D
TAkvima poput tebe je trebalo i u onom sistemu 20 godina da pocnu razlikovati dobro od zla,Mesa Selimovic je upravo tebe opisao. LAgumdzija je na vlasti bio ukupno 6 godina,a SDA svih 25,pa potvrdjujes da ti je matematika slabija strana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ode 19000 glava
La familija :D al bukvalno haha