Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, stalo kineskim vlastima do zdravlja ljudi...
Šta je s kineskim kancerogenim igračkama? Vi ste zadnji koji poslje svega imate pravo pridikovati o zdravlju. Napravili dvije vrste vakcina protiv vlastite bolesti koju su izvezli u svijet, i tu samo gledaju kako prodati, a neće da vakcinišu vlastito stanovništvo. Pogan kapitalistička u pravom smislu riječi.
A prije nekoliko mjeseci H&M prekinulo saradnju sa jednim dijelom Kine, jer su hlace pravila djeca i ljudi u koncentracionalnim logorima.
Sprdnja da ne moze biti veca, smradovi koji proizovde i prave najgore smece na svijetu nekoga optuzuju za stetene proizovode , pa takvih je 95% proizvoda iz smetljarske Kine, ne racunajuci ono sto rade po licenci
Kinu treba bombardovati snažno i ne čekati sutra, već danas. Bajdene šalji kodove od nuklearnog arsenala.
znaci zapadni brendovi koriste kinesku djecu da naprave odjecu koja je stetna za djecu
Hahahaha koja ironija kad ti kina prića o zdravlju djece 🤣🤣🤣