Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se sad sa P.I.C.K.E nece skidati. Udri druze...
vidi mu zurke ko da je iz buca potoka
Gledaj ti obraza, kolko je to podbuhlo..kolko se to nažderalo mačaka i šćenadi, i kojekakvih sokova tigrastih papagaja...kud vas cunami kakav ne satare, majku vam poganu... krmak treba te na cjepalo, dok si tako naduven...i baciti kakvom tamo afričkom plemenu...
čestitam.
isti Z.L.A.T.K.O. L.A.G.U.M.DŽ.I.J.A
Baca mi na dodika...a i ostale krvoločne karakteristike se podudaraju...
Eee Kurejanci nejmate smao vi Kim Jonga Una,imamo i mi S.D.A i klan I.z.e.t.b.e.g.o.v.i.ć već 20 godina na vlasti.Da bar imamo kakve koristi,nego nas samo pljačkaju.
HAMO DIVI MU GLAVE
a ruzniji od ćaće
Ne mogu da shvatim ove što dijele minuse na komentare protiv ovog novopečenog sjevernokorejskog babuna. Jel to vi majke ti podržavate ovakve režime u kojim ni prdnut ne smiješ da \"vrhovni kur... pardon, komandant\" ne zna za to? Bolesnici jedni, selite se u Sjevernu Koreju ako vam je to dobar sistem.
bolje imat sreće nego pameti
Jede se kavijar, pije se džin, Ima se para, ima se s čim, Ponekad trava, nikad heroin, Jer Ja sam guzonjiiiin sin!!! Joj podvaljka, taman za kurban..
OVAJ CE DA NASTAVI DIKTATURU SVOG STAROG KIM JONGA,SVE JE TO BOLEST,NAROD ZAGLUPLJEN I NE ZELI PROMJENE ,NEKA IM ONDA MALODG DIKTATORA U IDUCIH 50 GODINA ....
Ovaj je pravi neki tiranin, vidi mu se po faci da mu ni Adolf & Satljin skupa nisu ravni
Gledaj mu friza majketi !!!