Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam S. Kaplan i ja ću da nadživim Sjevernu Koreju
Izgubio sam se koje bio dragi vodja a ko je sad vodja
Bog te j... ne znam koje sin a ko otac sve ista imena
Ova zenska sto se uslikala sa Kim il Singom je bivsa ljubavnica Sacirbeja i Harisa=to je njihova gerlfrend kako se predstavljala drustvu na initimnim partijima Vasingtona.Kada se pojavio Taci on im je preuzeo . U srpskom zargonu ovu nabrojanu trojku nazivaju=babohebci.
Crklo pas.Zaboravili ste reci da je drzao najvece konc logore u kojima je su citave porodice platile glavom..Zadrta komunjara.
Ne kaže se da je imao fotografsko pamčenje, nego indetično, to nije isto. Budite moderni u terminilogiji značenja riječi.
-Kazu da je bio strasni gledalac porno filmova.
Hahaha šta komunizam iznjedri to niko ne može...još se samo SDP-ovci lože na komunizam i Titu...smiješni su
\"Također, prema nekim podacima, tereti ga se za bombardoavnje aviona koji je pripadao Južnoj Koreji...\" Kakvo crno bombardovanje, pa avion je eksplodirao u zraku...
eh crko dabogda :D
nije bio u Vikićevim specijalcima nači...
Hoce li nas Mostarac ici dedi na dzenazu!:D
Je.bo vam on maj.ku... Pogledaj ti ove kineze na sta oni lice.. I oni oce upravljat svijetom ?? WTF
Sve ovo za sto ga optuzuju su karakteristike USA vanjske politike...
Pilot, maraka ???