Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala ste otkrili toplu vodu. Pa naravno da se mediji koriste u politicke svrhe, to je instrument propagande od pamtivijeka. Amerika je tu umjetnost usavrsila i sluzima ostatku svijeta kao uzor. Fox news je vjerovatno najcrnji primjer u ovom kontekstu, mada i CNN nije zasluzio titulu za objektivnost.
Ja jutros vidio ovaj clanak na Al Jazeeri, tako da su ocito reagovali, a ne kako kaze sarajevo-x. Neka Katar koristi Al Jazeru za sta hoce, dobise ljudi svjetsko prvenstvo u nogometu, a nama otvaraju novu televiziju i nova radna mjesta!
AIDA DELIĆ PRELAZI NA AL JAZEERU.