Radovan/Dragan kao Petar
0
Karadžić 18 mjeseci živio u Beču
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.politika.co.yu/rubrike/Drustvo/Glumac-Preuzeo-moj-lik.sr.html
VIJEST JE LAZNA, 78-godisnji srbin iz Vojvodine je izjavio za Tanjug da je on ustvari Pera Glumac koji je radio u Becu i koga su Cobre legitimisale. I kaze sam da imaju veliku slicnost razlika je samo sto kao jadovan veze repic visoko na glavi a ja nosim otvoreno. I kaze da je on radio u Becu kao nadriljekar. Nista genijalno na ovome, prosta zamjena.
Kralj pa u prdekanu.E, jaka kralja. I jos pod laznim imenom. Lazni kralj Jadovan mali, valjda.
JA ZNAM GDJE JE RADOVAN KARADŽIĆ.
STVARNO JE KRALJ. SVAKA CAST RASO
STVARNO JE KRALJ. SVAKA CAST RASO
ne moze bez turaka ni bez turske hrane.al vidi pametnog vlasnika odma mu zabranio ulazak u restoran.to valjda tako ide u normalnom svijetu.sto mu neko ne zabrani ulazak u skupstinu devedesetih.....ah,da...ovo nije normalna zemlja.
Ljudi dragi dokle cete pisati kao sto nalaze Vuk Karadzic?????? Pa smjesno je napisati ESTEREICH po izgovoru nepismenih jugovica. Ako nemate slovo Ö onda se pise OESTERREICH!!! I novine se ne zovu Kronen cajtnug nego Kronen Zeitung!
Jao bio svo vrijeme u Becu,pa sto meni nenaleti taj bradonja...Cuo sam da se i Mladic vrti negdje po Becu.Jel jos vazi ona nagrad za njegovo hapsenje (nekih 6 miliona $)?
Svaka mu cast, covjek je stvarno genijalac,a njegove metamorfoze su fascinirajuce;
Sarajevo-x-com, zar nije vise dosta clanaka i romantizacije ovog monstruma, kako je cijelu evropu pravio budalom sve ove godine, zar nije na vremenu da postate koji clanak vezano za njegove zlocine, da podsjetite citaoce kakva je to zvijer uopste, nemogu da shvatim kako blage rijeci imate za njega, ustvari za covjeka koji je direktno kriv za svo zlo sto se desilo u BiH. Nek vam je na sramotu, ovakav nacin informisanja.
pa gde si rale srbine! nemozes ti ipak bez turaka majku ti cetnicku #@%$!
gdje god da je zivio sad zivi u celiji i to je najbitnije..dok ne strune veselje se sirii na sve straaaaneeeee :)