Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno nece biti gladan
koji će mu ukusniji bit , Rusi ili ,,,, , ?
ve puste da se bore dok mogu. I ako kojim cudom prezive na kraju ga njegovi ohlade. Ne vraca se taj vise nigdje vjerujte mi samo ga skidaju sa budzeta.
I SDB Srbije je formirao arkanovce,orlove od kriminalaca i ubica te ih slao u Hrvatsku,Bosni,Kosovo da vrše genocid.
On je Putinu pojeo mozak.
ovo je vrsta budale koju ni metak nece
Pala je Rusija ku. cu za uši čim poseže za luđacima, neće niko više za ludake da se bori, jedino luđaci.
Rusi , Ukrajinci , Palestinci, Hamas, Amerikanci, Kinezi. Koreja, Iran, Afrika….sunce zarko/ ljudska vrata sa svojim religijama, svojim patriotizmima, svojim ogavnim obicajima ..dodje covjeku da ugasi TV , baci telefon, ode u najguscu planinu i zivi u miru dok ne istekne. Majmuni mora da su ponosni sto nisu liudi.
Da mi je da okusi laktaškog vepra, neznam da li bi mu se svidio ukus
Isto kad posaljes debelog covjeka na svadbu..
cojek dobio promociju!
Sad idi i jedi u Ukraini sto smaknes Putin ti je omogucio
Što se kaže:kako te ljulja zaljulja tako te i grob zakopa.
kod putina izgleda nema injekcija za hlađenje
Nece dugo. Rusi su shvatili, sto bi mu placali smjestaj i 3 obroka dnevno (zatvor), kada ce to ukrajinci rijesiti brzo. Ovaj covjek je monstrum i kriminalac, nije ratnik. Poginut ce za 7 dana.
Pa nek Jede, grehota bacat.
Malo ce bit na frontu, u slucaju i da prezivi ubit ce ga rusi da izgleda kao da su to uradili ukrajinci. Stetocina manje
kako sam citao komentare na nekim zapadnim i srpskim portalima da je rusija najveca i najbolja demokratija