Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi beze od ISIL-a samo Bosnje beze kod njih.
Sad kad je gusto šupci bi nazad kući, mami ...!!! E ne mERe govna vehabijska, zubite što ste naorali... kući samo u limenim sanducima ili najlon kesama a najbolje ni tako, trujite pustinjski pijesak za koji blentare izgubiste . . . SVAKOME PO ZASLUGAMA , djevice na čekanju ...
Niste mi jasni nikako, kritikujete ljude sto idu u IDIL, kritikujete ih sto zele napustiti. Ko bi vam ugodio.
@Dobri_B Evo ja, ja bih takve silom gonio dole samo bi se prije odlaska trebao odreči pasoša i državljanstva... Osnovat fond da im se može kupit kartu u jednom smjeru ... O kojem jebenom ugađanju ti govoriš...???
...isto ko šeher 92-95.
...keš vrti đe burgija nemere.