Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mlade ektremiste" ne regrutuje IDIL nego Americka politika i politika americkih marionetskih vlasti u Iraku...
Dragi Bosnjaci opet ponavljam: Islamski terorizam je najveca prijetnja miru i muslimanima i nemuslimanima. Dobro pazite sta pricate pred djecom. Dovoljno je da glasno izgovorite pred svojim djetetom :"Amerika je najvece zlo na zemlji" i to moze biti dvoljno da vas tinejdzer pomisli kako je dzihad lijepa stvar protiv "najveceg zla".... A ostatk posla ce odraditi drustvene mreze i ISIL. A vi kao svaki normalan roditelj bi bili sretni da posaljete svoje dijete u tu "mrsku Ameriku" na skolovanje a umjesto toga - Let za Tursku - pustinja - samoubilacki pojas ! I sam sam nekad zabrinut sta moj stariji sin misli jer ga nastavnik Geografije i Historije uci u skoli da je Amerika najvece zlo na planeti zemlji !!!!!
Lažeš, niti jedan nastavnik ne ucu djecu da je Amerika najvece zlo iako bi trebalo da ih uci. u ovom momentu ukoliko bi se nasao jedan tako hrabar nastavnik, koji bi djecu ucio o najvecoj rak-rani tj americi, on bi brzo zavrsio u konc.logoru na Kubi kao terorista.
franzk1 dok jos ima vremena javi se na psihijatriju, nadam se da ce uciniti nesto
ma gdje nadjose bube???
ih društvene mreže , Moošnjacima se javljaju direktno putem video linka u džamije da se zahvale . Moošnjake ne trebaju ni pitati Moošnje same idu gdje god se može ubijati , terorizirati i jahati kamile i sve u ime Allaha . Ah ta vjera mira taj Islam :-)))
Kako si ti opterecen samo, svaki ti je post o Islamu... Imas li ti privatni zivot?
Sve zlo ovog svijeta je poteklo od katolika. Najveći zločini, genocidi, pljačke su radjeni u ime katoličanstva i uz blagoslov Vatikana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislim da ce muslimani u sledecih 10 godina toliko naj*bat da ce biti mirni ko bubice bar dva vijeka, pojma oni nemaju sta im se sprema
obzirom na ovaj novi ,,islam,, cini mi se da si u pravu , jer zahvaljujuci ekstremistima prva asocijacija na pomen islama danas jeste ubojstva i zlo ... ali siguran sam da ce ovi samozvani ,,muslimani,, napraviti jos mnogo zla sirom svijeta .
saff.ba radi dobar posao za njih u BiH
i vijesti ummeta
A Si'iti su krscani je'l?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nekad su se djeca drogirala kao svi normalni...
a sto su ovi teroristi moderni................
ti na raspustu,boli te briga.sad ce septembar i ti ces u skolu,a ovde ce mnogi odmoriti od tebe.................