Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih uhvatit i mucit na najgorim mukama, a ne dat da umru :)
Ja kao musliman kazem vama katolicima i pravoslavcima da ovo sto ovi rade nije ni i od islama jer sigurno to nigdje nisu mogli procitati(mislim na kur'an i hadise) ja se prvi protivim ovoj antiislamskoj bagri. tako da nemojte uzimati ove nakaze pod muslimane
i sad odjednom svi brinu zbog njih, a vec 5 godina rade isto. da nema mozda kakvih plemenitih ruda u nigeriji, pa im fali demokratije. i kako to da niko ne spominje izgon desetina hiljada Rohinja muslimana. ali gdje ces to, budisti da su nasilni a muslimani zrtve, ne obrnuto je. muslimani moraju biti teroristi, a budisti, filmski, miroljubivi.
Tako je ,,Muslimani su teroriste"!!!
12 pitanja za Državljanstvo Srbije: 1. Ko je pobjedio u bitci na Kosovu polju 1389 godine? 2. Ciji vitezovi su se borili u bitci kod Nikopolja 1396 na Turskoj strani? 3. Nad cijim ženama se provodilo pravilo "prve bracne noci" 500 godina? 4. Šta je to Lapot ? 5. Da li je "Srpski" jezik zaista Srpski ako ga je njegov tvorac Vuk Karadic kreirao na osnovu Bosancice (pisma) i Hrvatskog dijalekta (što i sam kreator Srpskog pisma u knjizi pravopis priznaje) ? 6. Ko je Milan Nedic ? 7. Kako bi okarakterisao Nediceve depeše Adolfu ? 8. Srbiju je 1945 godine oslobodila cija Vojska - zaokruži odgovor: a. NOVJ b. Sovjetska 9. Nabroj bitke Dražinih "antifašista" protiv Njemacke vojske? 10. Objasni izreku: "U svakom Srbiju cuci mali Turcin"... 11. Koliko dugo je Ivo Andric bio specijalni izaslanik Stojadinoveceve vlade u BErlinu kod Hitlera 12. Šta je to snohacestvo?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li regrutuje nove clanove? Gdje da se prijavim uu boko haram bk
Islamske čimpanze
jesu cionisti očajni i crnce angažuju,prekršili su vlastiti kodeks.Nema im spasa.
Sacekajte jos malo, vrse se posljedne pripreme za dolazak demoNkratije na tlo Nigerije.
Ne obracaj mi se kompleksirani smrade