Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko vas je ovdje mene osuđivalo samo zato što govorim o Islamu onakvom kakav jeste, a Islam je Fašizam i Terorizam i najveće zlo čovječanstva. 1: Otvoriti lov na islamiste i nemilosrdno ubijati teroriste 2: Deportovati sve muslimajmune u Arapske Pustinje 3: Zabraniti Kuran kao Hitlerov Mein Kampf. 4:Bombardirati Arapske Pustinje gdje su deportovani islamisti, po mogućnosti spaljivati Napalm-om. I NEZABORAVITE SVI VI Islam je fašizam u religijskom ruhu. Islam ispunjava SVE simptome ur-fašizma definirane po Umbertu Eku. Stoga ako nešto smrdi na Fašizam , ponaša se kao Fašizam onda definitivno jest Fašizam bez obzira na religijsku ovojnicu i izgled. Biti protiv islama danas jest biti antifašist. https://img4.picload.org/image/poiopig/safe_image.png Pozivam Srbe i Hrvate da iskoriste ovo i da na Francuskim, Engleskim, Njemačkim i ostalim Kršćanskim portalima dijele sledeće linkove i objašnjavajte da BejHa muslimani upravo pozivaju na ovo što se desilo. http://www.bbc.com/news/world-europe-33345618 http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-set-up-stronghold-heart-6094785 http://kurier.at/politik/ausland/bosnien-herzegowina-ein-wahhabiten-stuetzpunkt-in-europa/172.829.182 http://m.liveleak.com/view?i=6d5_1433572783 https://www.youtube.com/watch?v=v78P1S-bq_k https://www.youtube.com/watch?v=soxf3PpC8Ok https://youtu.be/OtfDi6nb4H8 Pozivajte u pomoć kršćanima u BejHa i prikažite BejHa Musliće onakvim kakvi jesu. Kao ISLAMSKE TERORISTE :)))
Kuran to ne dozvoljava jarane
nejebica je zafrkana, jest ovaj isfrustriran, umjesto da guzi on ganja glupe članke po internetu
Bombardirajte Meku i Medinu i spasite buduće generacije Arapa od zla zvanog Islam
Zna se cija vojska je Islamska Drzava i koju drzavu nikad ne diraju i ne spominju.
cetaljska skola, sve je ovo radjeno nasim zenama i djeci devedesetih
Tvoj Babo je Konj koji ti je krkao mamu bulu uz džamiju hahahahahahahaha
@maturice , pa ti i dalje proturas svoje idiotluke . Ako BIH ima 92 isis-ovca na milion stanovnika a npr. Danska 27 i pri tome vecina od tih iz BIH nisu uopste Bosnjaci , ne vidim zasto imas stalnu potrebu da se bavis glupostima . To ti nece vratit srecu i zadovoljstvo zivljenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja sam musliman i meni je jezivo da U DVADESETPRVOM VIJEKU POSTOJE LJUDI SA IQ KO MOJ FIKUS U KUĆI. KO SI TI MEĐEDE DA UZMEŠ I KUPUJEŠ LJUDE I DA IH SILUJEŠ I NAZIVAŠ SE MUSLIMANOM. ALLAHU MILOSNI MOLIM TE OBRIŠI IH SA OVE PLANETE !
@glas-razumaglas-razuma Ne kaze dzaba nas narod,kapu ti mogu kupiti,ali pamet nikad
@zarijatidubokovic Ko je planirao šerijat, kakve to nebuloze pričaš- PS Čitao sam Islamsku deklaraciju. I zapamti JA vas ne mrzim. Zabranjuje mi vjera.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)