Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta nas briga za Iran i S. Arabiju. Mi smo u našoj lijepoj, dragoj Bosni i Hercegovini.
80% muslimanskog svijeta bajramuje sutra, jer se povode za hadisom poslanika, alejhi sellam, samo mi i jos par se povodimo za turcima i bajramujemo danas. Ko odstupa od koga ?! MI OD SVIH DRUGIH, jasno ko dan :)
@garnišla Jel to trebamo da slijedmo beduine???... ja cu slijedit svoj mezheb i nase ucenjake...Za tebe vazi ono "sve je bolje osim moga"...I svi su pametniji osim mojih...U islamu nema pametovanja,nego slijedi svoje! Posti onako kako tvoj narod posti! Kad budemo pred Allahom pitani zasto nisam postio ja cu reci "ja sam slijedio svoju ulemu,i oni su odgovorni"...ja necu biti odgovoran, A sta da kazem ako budem pitan zasto sam postio prvi dan Bajrama?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako nista,prvi svo u svijetu po proslavi Bajrama.
kako ovo Bog nije predvidio u Kuranu, a detaljno je opisao sve beneficije koje Muhamed ima naspram zenskog spola , u odnosu na druge muslimane.
Juno prije 5 godina vidio gdje se nalazi Jupiter i danas doletio do njega, a ovi ne mogu da vide Mjesec na nebu.....
Svi koji misle da je Bajram sutra fatajte se noge iz BiH. Ako požurite možda još i stignete na Bajram. Halo pa nestvarajte nam unutrašnjeg neprijatelja! Idioti dozovite se i mrš iz Bosne svi koji žele bosansko lice da promjene. Bilo da dolazite iz pustinje ili preko drine, razligu u PM svi.
Posti kako tvoj narod posti...Opce je pravilo! Mi necemo biti odgovorni ukoliko budemo slijedili nasu ulemu! Ali cemo biti odgovorni ako ne budemo slijedili one koji su za nas odgovorni! Ne treba izmisljati toplu vodu! U slucaju da smo trebali postiti necemo biti odgovorni,bit ce odgovorni nadlezni! A ukoliko bismo postili prvi dan Bajrama bit cemo pitani i bit cemo odgovorni sto nismo slijedili svoje! BAJRAM MUBAREK OLSUN SVIMA KOJI BAJRAM SMATRAJU SVOJIM BLAGDANOM
Bajram Serif Mubarek Olsun ko obilježava a sve najbolje onima koji ga ne obilježavaju, nebitno jeli danas sutra ili u četvrtak
I u nas je bajram trebo bit sutra,ali ne samo u bosni je danas samo u cijelom svijetu je sutra
Sastavimo jedno i drugo. Počnemo po našem, a završimo po iranskom koji se nadovezuje na vikend :) Bajram traje čitavu heftu !
vidi ih sto su lijepi mašalah
Sta je tu čudno. Gleda se mlad mjesec koji nije u isto doba kod nas i njih.
Hižaslav Šerif Mubarek Olsun
To je tako i stas sad,i ceatitam svim Bosnjacima Bajram i da ga provedu u miru i slzi,ave naj bolje !!!