Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Miloševic izazvao građanski rat,nego Agresiju na Republiku BiH.
@ElxBosnia39 misli se nangradjanski rat posmatrano z okviru Jugoslavije, iako je i ta formulacija upitna, a ne izolovano na rat u BiH, sto je naravno bila agresija.
Da bi znao ko je natanjahu dovoljno vidjeti ko ga podrzava na nasim krajevima!? Pametnom dosta.
Pa jes mu prikladnije da ga sa onim vlahom uporede. Čuj sa Churchillom , pa nema 2% njegovih sposobnosti
Republika Sandžak.
Hajmo biti realni, Slobo je za ovog klempu amater obični....gdje se mogu upoređivati stvari koje su neuporedive kroz masu nečega....na kraju krajeva, Milošević je UHAPŠEN U SRBIJI i završio u Hagu, a ovaj bizon će kada poravna i Palestince i Gazu dobiti Nobelovu nagradu za mir (jer i Nobel (svaka mu čast) je Žodov, sve mora biti njihovo)
gradjanski rat je bio u SFRJ do momenta kad su se slovenija i hrvatska osamostalile i bile medjunarodno priznate..poslije je bila agresija na hrvatsku potpomognuta domacim bradonjama...bih? momenta kad smo medjunarodno piznati, jna ostavila rovove, municiju i artiljeriju i dobar dio vojnika, btw.jos ih je poslije doslo iz srbije i sa domacim udarali 4 godine...dakle AGRESIJA
Milosevic je Medela za ovog pedofila.
Mendela
Za Natanjahua je ovo kompliment. Slobo je bio gospodin covjek za ovog zlotvora. Pa na kraju 95. je aktivno ucestvovao u pregovorima i potpisao mir koji hvala Bogu i sad traje.
Bravo Etan 👏
On je novi Hitler modernog doba.
Churchill bi bio proglašen za ratnog zločinca da je izgubio rat. I u 21. vijeku mnogo toga zavisi od sirove sile, nažalost.
samo naivan čovjek može vjerovati da se na izraelskog premijera mogu odnositi iste pravne norme kao na druge i da će biti procesuiran.
cifut nek jede vnago malo
tako je,i gori od ovog ratnog zlocinca genocidasa milosevica
Nebitno je šta ko misli kad djeca ginu ko snoplje. Djeca su budućnost što znači da i ona nestaje.