Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@AKADEMIK Svaka ti čast!!!!!!
Ma treba na njih NATO udare, kao što je i na zločinačku Srbiju. Kako se Srbija odmah primirila poslije toga, i Izrael bi. Zločinci poznaju samo zakon sile
Nedaj Bze da NAS opet \"NEKO\" opet napadne. KO BI NAMA POMOGAO,MIteran,Obama,Lajcak,.... DEDA MRAZ!!!!
Svi se usutili jer znaju da su na vladi izraela ekstremni fanatici cionisti,bijesni i bez samilosti...cio se svijet plasi izraela jer znaju da on ima najbolju tajnu sluzbu na svijetu i nuklearno oruzje i to cetvrta sila na svijetu...
boze sacuvaj i zakloni. svi se usutii,poneki traze prekid vatre kao da ih mole da prestanu dok fasisti koriste priliku da potamane sve sto mogu. a ovoj cipi-ripi,dabogda prisjelo!!!!!!!!!!!!
Umjesto što sve zemlje govore da se trebaju prekinuti sukobi, nek pošalju svoju vojsku, pa bi onda izrael prihvatio prekid vatre, a ne da laprdaju oko prekida!!!!!!!!!!!!!!