Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO ZA BRATSKI IZRAEL SAMO ODLUCNO I SILOVITO PROTIV TERORISTA. IZRAEL I REPUBLIKA SRPSKA FOREVER!!
kako uopće imate vremena odgovarati ovim u.s.ta.š.a.m.a iz Mostara živku i west mostar, oni su vjerovatno neki veterani hvidre, invalidi bez nogu koji su izgubili noge u nekom u.s.t.aš.k.om napadu na Mostar pa sada mirno samo sjede u kući, primaju penziju od hrvatke države i po cijeli dan samo d.r.k.a.j.u .k.i.t.u prod kompom !!
u arbih
Nema veze gdje ko zivi, ko je koje vjere i sl... suosjecanje sa onima koji pate i koji su ugrozeni je ljudski reflex
ma đe si bio kad je Arkan šuto civile rodila majka humanistu
dabogda se \'palestinski humanisti\' i \'mirovni aktivisti\' preselili u bosnu, mozda bolje u redakciju sa-x :) bilo bi vjerovatno bolje svima... koje novnarstvo, ovo je jeftina demagogija..
najjadnije je to kako se bosanac moze poistovjetiti sa nekim tamo saudijcem, paplestincem ili bilo kojim muslimanom koji zivi u svom mikrookruzenju hiljadama kilometara odavde dok nece da vidi muku i jad prvog komsije, bude mu smijesno kada se surva prepun autobus djece jer su to eto srpska djeca, bude mu drago kada pogine srbin jer je eto poginuo \"genocidas\". djeco draga bice vam puno bolje kada shvatite da vam je komsija koji stanuje preko puta vas daleko bitniji i vazniji za suzivot od nekog tamo ko stanuje 5000 km dalje i sa kojim ne dijelite nista zajednicko, ne dijelite teritoriju cak vjeru praktikujete na razlicit nacin
Koliko ja znam, Izrael nisu priznale mnoge drzave, a Bosnje, ocito, jesu...i sad se bune...zaboravili...
a oni krenuli izranjati skoljke
ti si impotentan to zna cijeli sa-x, bolje ko zemljak u školjku baci neupotrebljivi dio tijela.
dosta jadnici iskompleksirani, vise i vi i lizanje g... najjacima! imajte bar toliko mudrosti da ne jedete sve sto serviraju najjaci, najpravedniji, najhumaniji, najdemokraticniji, najkrvolocniji!
To chifo, samo ih deri, ne daj im da disu mame im ga teerooristiichke prljave. Ovim pojedincima sto brane teerooriiste i pljuju po Izraelu se nayeebeem matera gluupavih.
kada se ub_jaju palestinci, onda su to militanti, a kada su ub_jaju izraelcani onda su to nevine zrtve :S
M smo Latniska Amerika Afrika i Azija tj. svijet kojeg su navedene organizacije stavili u hiljadugodisnje okove! A ti ako si slijep pored ociju i gluh pored usiju onda je to tvoj problem.
za njihih je svaki palestinac militant,pa i beba sto se tek rodi...