Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi su inace jedno malo razmazeno deriste...tako se ponasaju jer joj neke silee titraju al ono kad dobije po guzi pokaze svoje pravo lice, buuuuuuu kmeeee
@Cro Djeca su ti svinje nevjerničke
PISMILET ZIDOVSKI. NALET IH BILO.
Samo ime Izreal je boze sacuvaj ko dade tako ruzno ime ,
Bahatost zidova nije se umanjila ni do dana danasnjeg, zbog toga su, i ostace proklet narod do nestanka covjecanstva. Zato su kao kaznu i okusili ono sto im se desavalo u 2sr, a koliki stepen bahatosti su dosegli, ne bi bilo cudno da ih crna zemlja proguta jednom zauvjek. Sve u svemu, simptomi vlastitog unistenja su svaki dan izrazajniji.
Bravo Izrael! Nema ustupaka ni uzmaka pred turskim svinjama!
Ne treba to Turska raditi. Znamo to i sami, samo bez embarga na oruzje!
Pa naravno da nece. Izrael je jedna bezobrazna drzava. Sto ocekivati od njih osim da se nasilnicki ponasaju. Da se ovako ponasala Turska naprimjer, ili cak Bosna, Srbija....onda bi bila odmah druga prica. Ali Izraelu niko nista, jer su oni prezivili holocaust. I tu \'\'excuse\'\' ce jos stoljecima tjerati.
i zaboravio si dodati da će ih na kraju napasti pod tim gore izgovorom, znamo radi čega..
I UN će stati na stranu Izraela, i na koncu će, a u SAD-u već gotovo da jeste, i Turska ispasti jedna demonska zemlja.
Šta ćete se izvinjavati kad zajedno rušite Siriju.
To se u Bosni edukovanje vrsi putem Wikipedie :) :) :)?
Pobise im Jevreji ljude, a ovi nista. Jeli to ta Turska koja ce da spase one koji su svedeni na 23%?
ja bi njima dao !