Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njegovijem; iz mrtvijeh;va vijek;sotoninijeh;govorahu; Jel ovo izvorni nećiji jazik ili je kombinacija.Čudno puno nešto se upotrebljava slovo ,,h\'\'.
Srbo sestro nemas pojma to se kaze onaj pizdiguz je bio kopile kaze bunamarija rodilaga sa magarcem a drugog pravog ce se ogaziti sa konjem.
Mi trebamo zamijenit teritoriju nasih 24 posto sa Izraelcima. Oni svakako pripadaju Evropi, a mi bi otisli na Bliski istok, daleko od genocidasa i skutora, a blizu nase brace Palestinaca. BIH4EVER!
srbi=Turci!!!
cifutsko d.jubre nece dobiti ni milimetar al aqsue ni palestine to je zapisano davno, pobit g a m a d
a ko je osudio 400 masakrirane djece u gazi s t o k o cionisticka
jest, jest, isto ko što su i Srbi spremni prepustiti PC l.o.j.a.m.a
Nikako ne smiju palestinci prihvatiti na plan koju ne obuhvata i koridor sa Gazom, sirine 30-50 km. Sto se tice Jerusalema, ja bih da on bude pod upravom UN-a. Sigurnost, aerodrom i takve stvari povjeriti strancima i bice mira i prosperiteta za sve, u suprotnom ce zidovi i dalje terorizirati lokalno arapsko stanovnistvo i turiste. Pregovorima se treba isoslovati da izraelci, plate zemlju (gradnja zid.naselja) i resurse (voda) koji su koristili u zadnjih 50 god. na okupiranoj teritoriji.
Izrael de facto upravlja citavom palestinom. Pogledajte samo njihove torove (kibuce) po zapadnoj obali. to su utvrde, ogradjene zicom i minskim poljima, a povezane putevima koji ne smiju koristiti palestinci. muslimani samo sanjaju da će židovi u miru uraditi kakvo dobro djelo. Hajber, Hajber, ja Jehud!- to je jedino rijesenje!
Trebao sam ih SVE pogusiti!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad su kome židovi šta dali? Prije da će im prodati dio Jeruzalema... Iskamčiče Hamas zlata od kakvog emira, šeika i ovi će im prepustiti. Možda će im čak dopustiti da kažu kako su osvojili dio Jeruzalema, samoovisi koliko kinte bude u igri
@kan ajd ti popij terapiju vidim nije ti dobro svašt pričaš
SINOC SU PALESTINCI BULILI 4 IZRAELACA OD KOJIH JE JEDNA BILKA TRUDNICA. HAMAS PRIZNAO NAPAD, A POTOM OBJAVIO KAKO JE 3000 LJUDI NA ULICAMA SLAVILO UBISTVA. istina je da je izrael napatio palestinski narod i da su nova naselja koja grade adleko od legalnog, ali zasto niko osudjuje i ovakve gadosti
Kakav je ovo naslov ?! Čuj dati ! mislite sigurno vratiti ?
Jeruzalem treba da bude srpski kao i cijeli svijet bre.