Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Odbio je da se bori u ratu, ali je istovremeno žudio za prilikom da pomogne svojoj zemlji.'' Bravo heroj.
95 godina izgleda da mu je pomoglo da pozivi duze
Nije to nista. Da vidis sta znaci malo manje jesti pri ulasku u pubertet. Unucad imaju manju incidencu srcanih oboljenja, dijabetesa... Svedjani vodili arhivu vijekovima unazad. http://www.radiolab.org/story/251885-you-are-what-your-grandpa-eats/ Ukratko, programiras tijelo da pravi spermatozoide koji ce praviti zdraviju djecu. No samo za muske. Nisu nasli nista za zene.
Idealisti su se snadbjeli materijalno a materijalisti idealno...
Kako god okrenes ovo je mala maca za Mengela
aha, josef mengele
ovo je strašno, Tita mi...
Sta je strasno? Christian Bale to radi za svaki drugi film. Niti ih je ko mucio, niti su morali, plus ih doktori stalno nadgledali i mogli su prekinuti kad god su htjeli. Drugo je kad neko to oproba jer nema sta da jede. A ni tad nije posebno strasno, cak je donekle i zdravo i produzuje zivot - dok god se unosi koliko-toliko potrebnih kalorija, vitamina i minerala.
"za ovi eksperiment nam je potrebno..." joj čovječe nije ovo dobro nikako bilo :(