Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ima dosta dobrog tu zlo pokusava da ubaci svoju ruku.ali jedan je bog.veliko iskusenje ce pasti na ovu generaciju kao sto je padlo prije.zato uci,uci jer دانش قدرت است.
pogledajte ovo i shvaticete ljepotu islama,ima 4 dijela. http://www.youtube.com/watch?v=aWgmcw6OihY&feature=related
Nece vise od vas sm.rda......Svedi ne znaju sto ce sa vama.....kako su vam ukinule vize, vise od 4000 srba trazi azil u Svedsku...a tek u ostalim EU drzava???? hahahah...... Sto je sad, sto vam to fali u majcici srbiji????? STO*KO!!!!!!!!
zapad ovo, zapad ono, a kad dobijete vize posla Balistana ce se iselit haha naravno na zapad, zapad... ovo ono
Sve što stoji je u vezi sa sistemom koji se zove proizvođačko-potrošački ili Dežal sistem ili to da kad upadneš u kafirske ruke \"TEŠKO TEBI\" duši izgubljenoj. Allah je jedan. Ako nekome nešto nije jasno neka se javi pojasniću mu, al nemojte molim vas ovih muzgavih komentara tipa svinjogojilište ili lupetanje u prazno.
Ovo vam dolazi sa evropom, al smo mi nesvjesna masa zatočena zadovoljstvima, zato ne dirajte ŠERIJAT jer ne znate. Da bi se rad prikazao privlacnom ponudom, ljudima je ponuden novac, ali samo toliko da kad jednom postanu ovisni o tome prihodu to ce im biti dovoljno da imaju osnovne životne potrebe i tako ce radi istih biti primorani da nonstop rade da bi iste sebi mogli priuštiti, jer nece nikad imati dovoljno da uštede za neovisnost od tog procesa. Da bi ljudima sam novac predstavljao neku vrijednost u životu, oni su podvrgnuti lukavoj propagandi da požele proizvode koje nikad prije nisu željeli a niti trebali. Jednom kada uciniš ljude pohlepnim za proizvodima, oni ce morati nabaviti novac da kupe te proizvode, što znaci da ce morati da rade da mogu zaraditi novac. Tako u vrlo kratkom periodu vremena veliki broj ljudi se može navesti da odbaci tradicionalni nacin života, da bi mogli proizvoditi produkte koji su im se lukavo naturili kao potrebština, i da bi bili placeni da iste kupe.
zaaaaaapaaaad zaaaaapad pazite da vam zapad ne donese toalet papire-zlo šejtansko u ćenife onda vam ne gine dzehenem stoko nepismena
Ovo vam je sve uzrok islamskog fasizma! Mi kao moderni Muslimani Evrope moramo da zaustavimo islamski fasizam! Svi od nas imaju majke i sestre, zbog njih se moramo boriti protiv islamskog fasizma. Eto sada je dosao Bakir na vlast i jedina stvar sto on zeli, jeste da zavlada islamski fasizam sirom Bosne. Mi moramo zaustaviti takvu politiku!!
@@@englez A sta bi ti, jadnice? Arapski i islamski progres? Da te zamotaju da ti ni nos ne viri, da te kamenuju i tretiraju kao domacu zivotinju? Da te muz drzi zatvorenu u supi?
hahaha, vidi balkanca govori o ALKOHOLU i nemoralu :D hahah. to ti je kad koljac vodi lekciju o finom ponasanju :D
ja bi ovoj arapkinji svrsio na one oci pa preko one crne samije, da se to malo oboji
Zapad je pun nemorala na svakom koraku, gdje god se covjek okrene nema nista da je normalno, sve sto je normalno na zapadu je nenormalno. Ali oni vole to uzivaju u tome i misle da je to dobro da je to napredak da je to moderno, da su to moderni tokovi a sve ono sto je istina i samo istina govore da je zaostalo, sve ono sto je spas i put cjelom covjecanstvu odbijaju i zagovaraju svoje ideje iz svojih malih mozgova i tako odvode narod u propast, svoj narod. Trebali bi da se posvete ozbiljnim problemima kao sto je ALKOHOJ HOMOSEKSUALIZAM DROGE SILOVANJE BLUD SILOVANJE. To su vase naj vece bolesti kojima lijeka nema. Al ne vama smeta sto mozda 15 zena u cjeloj Italiji nose hidzab, to je vama naj veci problem. Vama je problem prava istinska vjera i pravi put, za cjelo covjecanstvo. Selam.
@ :) tacno, bas ima lijepe oci...zaljubio sam se....:)
jedina dobra stvar o arapima je sto sam jednu arapkinju tako dobro razvalio ko supu da je vristala najvise od svih zajedno 15 buducih zena sto sam posle nje promjenio.. eto jedna arapkinja pripremljena za brak, da ima sta muzu reci :)
masonski svetac berluskoni vješto zavađa katolike i muslimane prvo švica sad italija pa će španija poljska... u svima na vlasti framasonska dzubrad = izdajnici