Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kraju krajeva iskoristila situaciju cijela Amerika
http://www.youtube.com/watch?v=NchnyMBL6Aw.. sve je objašnjeno :)
Najvecu korist su izvukli oni koji su poginuli, nemaju pojma koliko su sretni sto ne moraju slusati gadosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stara narodna, samo je Amerika mlada pa ne zna za poslovice: Dok jednom ne omrkne, drugom ne svane...
Sitnica koliko je zaradila porodica Bush i ostali masoni
O MAJKO MILA... PA DA NIJE GLUPO I ZALOSNO, BILO BI SMIJESNO. SVI ISKORISTAVAJU TAJ 11 SEPTEMBAR KAO DA JE RAT TADA IZBIO A NE NEKI NAPAD. BOZE DRAGI... PA KAKVI BI MI ZBOG 4 GODINE RATA TREBALI BITI I STA BI TREBALI RADITI?
Isti takvi samo stoput gori. Kao da nisi cula za lazne RVI, lazne borce, lazne porodice boraca, lazne povratnike, lazne izbjeglice itd. Sve to mi imamo. Imamo cak i lazne Rome - kome treba za manjinsku poziciju tamo gdje se uposljava preko nacionalnog kljuca. Plus uz to imamo i milijarde dolara pomoci i donacija koje udjose u drzavu tokom i nakon rata a drzava uprkos tome sve vise lici na kakvu Africku nego na Europsku. A tek sto imamo plemstvo koje se na ime rata ustolicilo u onih milion ministarstava, parlamenata i drugih bogova-oceva... Ih! Pa mi smo kontom rata od Brckog napravili mikro-drzavu mimo drzave, nastancali 10 kantona, 2 entiteta i pomenutih milion ministarstava. A sve to rasparcavajuci i unistavajuci ono sto je decenijama pa i vijekovima gradjeno. Ovi americki drotovi su male mace. Trebaju doci ovamo na obuku. Da vide KAKO se krade od drzave i poreznih obveznika.
Pa znam, ali s obzirom na to da je Amerika ipak jaka sila a Bosna to nikada nije bila, to mi je na neki nacin i normalno ovdje jer sam vec navikla na to. I rat je trajao 4 godine, a ne samo jedan dan kao sto je 11 septembar. Ipak i taj nas rat, i 11 septembar se iskoristavaju vise nego sto je potrebno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lopovi crkli da bog da
Sta ce biti tek kad se otkrije da 11.09. bio "inside job" rukovodjen od CIA-e!?
udarila ti krmetina u mozak pa si mnogo glup
ne mogu ti ja "ja volim krmetinu" ovdje na brzinu objasniti. Ukucaj na youtube,procitaj koju knjigu pa ces znati da USA mora pucati negdje i prazniti vojna skladista. Koce od sukoba izaci pobjednik - to je za njih manje vazno. Raspadom SSSR, USA je morala ubrzo naci novog neprijatelja da bi njihova vojna industrija dalje zaradjivala $$. By the way , samo ti jedi krmetinu, kod nas se kaze "Ko ne zna sta valja - zna sta je skupo?"
i pride primali hdz mirovinu iz hrvatske hhhhh
A kod nas ima invalida koji su ostali bez dijelova tjela pa im ukidaju invalidninu, i revizija svake godine bas ko da ruka i noga moze ponovo narast.
Svaki invalid pogotovo RVI zasluzuje pomoc od drzave. Nazalost ima i kod nas "invalida" koji aktivno ucestvuju na fudbalskim turnirima. :(
Vjerovala ili ne ali u jednoj extra naprednoj zemlji je invalid bez noge svake godine zbog birokratije morao putovati 300 km da ih uvjeri kako se po papirima " stanje nije promijenilo"?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A kod nas muzu li muzu,šatro invalidi...
evo i nasi kontaju unajmiti avione za Momu i Uzeira! samo ih muci sto nema para na osiguranju,a mogu naplatiti samo sicu, ne isplati im se! :D