Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretvorili sedmice u mjesece! \"Euro Rises From Six-Week Low Against Dollar on Ireland Bailout Speculation\" \"The euro was unchanged at $1.3667 at 1:11 p.m. in New York, after gaining as much as 0.8 percent. The currency earlier touched $1.3574, the lowest level since Sept. 30. It was poised for a 2.6 percent weekly loss, the biggest since Aug. 13. \"
Euro na najnizoj vrijednosti u odnosu na dolar u posljednjih sest mjeseci? O cemu vi to govorite? Euro je prije sedam dana bio na NAJVISOJ vrijednosti u posljednjih 6 mjeseci (1,4181). Trenutno je u padu i na 1,3739 sto je daleko iznad najnize vrijednosti u posljednjih 6 mjeseci od 1,1944 koja je bila pocetkom juna. Ovi koji skidaju i prevode ove clanke, znaju li uopste engleski jezik? Provjerite izvore prije nego nesto objavite!