Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sisaj tu svoju socijalu i suti. Persijanci nisu nikad u zadnjih 3000 godina izvrsili prvi agresiju na nek zemlju, za razliku od Izraela i Amerike. Iran je suverena drzava, imaju pravo kao i druge zemlje. Nek uzmu oruzije Putinu ako smije.
Nećel past ta jedna glava na genocidni israel...
LAž PAS YEHUDOVSKI
Pajseru, drvosjeco, Arapi imajo oruzje sa kojim mogu i tebe i zemlju u kojoj si pobjegao tokom rata sravnuti, samo sto si ti retardiran i malouman, ne vrijedi bogaljima kao sto si ti objasnjavati.
bosan4ever sve je to u redu, ali kakve veze ima re.is s time?!
Cerić + Lagumdžija sikter obojica.
vehabije mrš u saudisku vukoj.eb.inu pa tamo se kur.čite ako smijete, vi ste samo dobri kao izvozni artikal vaših gazdi u Rijadu, ali tamo dobijate batine i na samu pomisao da kupite vazdušnu pu.šku a kamoli šta više. vehabosi = sto.ka štakorsko saudijska. Nema rahatluka dok se Arapi i muslimani ne kutarišu saudijskog smr.ada.
vlašino smrdiš idi se okupaj
@ @anti-zion zbog cega ta prijeka potreba blacenja i laganja na re.isa cer.ica?!
To da Iran ima atomsku bombu bi samo ustabililo stanje na bliskom istoku,jer ovako,ebeni zidovi rade sta hoce,posto samo oni su naoruzani takvom vrstom naouruzanja na bliskom istoku.jer bi onda i Iran mogao da trazi neke stvari bez da cionisti prijete silom.
Iran je imao tu stvarku i prije nego je počeo domaću izvedbu iste. Ako tada nije bio smtno opasan zašto bi bio opasan sa stvarkom domaće proizvodnje?!
A u tome ima zdušnu podršku zadrtih bosanskih hanefija-vehabija, na čelu sa udbašem Cerićem, munafikom koji više mrzi šije nego č.e.tnike
\'\'Arapi/Perzijanci su genocidali jedni druge vec milion godina,\'\' Hahaha, koji si ti idiot jbt :D Kako ti uspijeva koristiti računar oca ti???
I to objavlje Herr Nazinyahu, on je kao relevantan izvor. Nažalost (mržnjom zadojenih) budala nikad ne fali da popuše priče nacista, fašista i komunista... Izrael = Adolfova Njemačka
jeste dosadni vise sa ovim izraelom, koliko vas placaju za promociju i ispiranje mozga narodu?????
Kada krene deratizacija zionista ni pod kamen se neće moći sakriti.
Izrael je\"naorao\"zadnjih desetine godina,uzurpirao je tuđu zemlju,sve sil0m, sada kada su njegovi protivnici se naoružali,zabrinuti izrael traži intervenciju. izraelski režim,ma koliko bio jak,doći će dan kada će pasti u velika iskušenja.. Izrael je nastao na etničk0m čišćenju i z0činu,isto kao i pc u BiH,otuda laktašenkova podrška izraelu