Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SFRJ je opstajala iskljucivo zahvaljujuci Americkim kreditima pa je malo nefer i ispod casti da s.e.r.e.s protiv U.S.A.
Dobro ti ide bosanski, za jednog amerikanca, fashizoidna imperijalisticka pi.cko p.s. drzis li Karadzicevu sliku na zidu you pathetic little whore?
Iran će se raspasti na više država ko Juga. Puno je tamo raznih nacija, a neke od njih su i sunitske.
Iskreno Amerikanci su ipak supersila i pobijedili bi oni Iran ali nebi lahko kao sto su ostale zemlje jer Iran ima razvijenu sopstvenu privredu kao i vojnu industriju.
Ja se ponosim, što sam Jugoslaven, kurvo fašistička !!!
Prodajem napredne projektile, cijena povoljna, sa sekom, još povoljnije. email: [email protected]
DEVIL
I iranci nisu korektni stalno maltretiraju amere , kradu im avione, nepostuju embargo na naoruzavanje palestinaca ,prave rakete i ostale spravice a nebi smjeli jer smeta izraelu i saudiskoj arabiji, izvoze naftu i gas a ni to im nije dozvoljeno, prave atomsku a ne bi trebali jer ima izrael pa netreba vise i jos dosta stvari ...
Red je daleko veći pred Švedskom, Norveškom i Njemačkom ambasadom nego pred Američkom i? Šta to po tvojoj 'logici' pokazuje/dokazuje, primatu?
''Imbecilu ne obrazovani. Iran je dio Nesvrstanih, tako da to sto pricas o hapsenju je ocigledno izmisljeno. Bolje ti je dea malo u skolu odes, jer ocuigledno ti je neko zasluzno bio na golom otoku kao sto je i zasluzio.'' Pa čemu bi se čovjek smijao da nema ovih nepismenih ''ponosnih komunista i Jugoslovena'? :D p.s. imal ko da nije skonto da se Amerika pretvorila u pravu komunističku diktaturu?
Red pred Američkom ambasadom, 120-150 ljudi (petkom i više). Red pred Iranskom ambasadom: SFRJ. sa svojom širom familijom i koeficijentom inteligencije u kilama.
Nisi ti Amerikanac, ti si crv koji se zavukao duboko u američki anus ;)
'Amerikanac', fuck the little hairy whore you call mother
i Venezuela = posljednji bastion slobode i borbe protiv američkog fašikomunizma.
Sto su ovi ameri zapeli oko irana pa 12 godina kruze ali nesto im neide, satrase Irak,libiju, probali afganistan pa naceli siriju ali nekako se u.k.a.k.e kada se spomene iran.... Ako neko ima realno objasnjenje za cupkanje u mjestu molio mi da objasni...
Ponosni "Jugoslaven"?!? Komunista? Izgubljeni slučaj.