Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pritisak treba vršiti na Egipat a ne na tzv. Izrael.
chifo 15.06.2010. u 00:21 tvoj komentar kaze da si ti POTOMAK ADOLFA HITLERA! Bog!
ovo je za svaku pohvalu jer fasistickom izraelu treba reci jednom STOP!
Docine, uzmi me, moja guza je spremna. Rekao si da volis zivotinje i stoku...
samo dodjite, jedva vas cekamo!
Haha, hajd\' neka proba krenuti prema Gazi, baš da vidimo kako će se teheranske \"junačine\" provesti... Pomlatiće ih k\'o stoku!
Klepili usima, jer znaju ako budu isuvise provocirali da ce od Izraela dobiti po usima...
moze li jedan od tih brodova da svrne u nasih 24% i nama je potrebno
bih je pod dvostrukom okupacijom,medjunarodna i domace-izdajnicka.moramo izbaciti i jedne i druge.tad cemo imati drzavu kako treba i tad ce nas prijedsjednik moci glasati protiv sankcija.narod mora stati iza rukovodstva,ili uzeti stvar(puske) u svoje ruke i iscerati ove genocidase,kao i njihove zastitnike.
OPET OVI MUSLIMAJMUNI SALJU POMOC I VADE PVOTIV NAS GENOCIDASA.NASA GENOCIDASKA BVACA IZVAELCI SADA MOVAJU BAS KAO I MI GENOCIDASI SVBI DA STVEPE I DA KUKAJU IZA GLASA-AJOJ MAJKO JEVVOSIMO,AJOJ MAJKO JUGOVICA,AJOJ KOSOVKO DJEVOJKO,AJOJ PAVLE,BUHOKOTE ,AJOJ SESLIJO LOJKAPO,AJOJ SLOBO SLOBODO U GROBU SE OSLOBODIO,AJAJ DVAZO VISIBABO STO TE SVBI OBJESISE,AJOJ VUCE I MEDJEDE KAVADZICU,VUKLI TE NA DZENAZU,AJOJ,AJOJ,AJOJ,KUKU NAMA GENOCIDASIMA.PZDVAV OD KAKADEMIKA,IZ SVPSKE AKADEMIJE ZA SMETLJAVSTVO I PUSENJE.
@Josilo krmchichu klempavi :)))) HROK HROK gdje ti je akademik drugar da hrokcete malo zajedno :))))
@pravisrbin predobar komentar :)))) svrbljive smrde :)))) HRAK !!! PLJUV !!! BAD SERBIAN PEOPLE, BAD PUPPIES :))))
@pravisrbin komentar za 10 brate...ma.mu im smrd.sku
mi srbi kad pretimo, mi onda zaista tako i mislimo, rekli smo da je kosovo srbija i kosovo je sada srbija, rekli smo da se crna gora nikad neće odvojiti i nije se odvojila, rekli smo da ćemo srpsku krajinu u rep.srpsku pripojiti srbiji i to smo uradili...rekli smo da će orlovi osvojiti prvo mesto na mundijalu ove godine i to ćemo osvojiti...živi bili pa videli...do sad nam je sve išlo po planu Načertanija našeg dragog Ilije Garašanina...nadamo se da će i od sad biti kao do sad...uzdravlje..
Zivko jesi vidio moj komentar, nadam se da zelis da ostvaris svoje snove... Iskreno vise volim domace zivotinje sa farme ( samo sa cetiri noge) ali si mi tako privlacan. Ima li jos neko da se dogovorimo za druzenja?