Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto su TERORISTICKE OPERACIJE napisane pod navodnicima ??? kAO DA SE NE RADI O TERORIZMU..a jasno je cijelom svijetu da su USA uz Čifut.istan najveći teroristi na Planeti
Živio Izrael! http://www.youtube.com/watch?v=HQlRrrReua0
vrijeme je da se u iranu instalira beta verzija programa demokratija 1.0
Zalices se opet njima,UN su pokrivac Zapada i nikakve druge funkcije nema....
samo laprdaju...suplja i prazna prica!! Zna se ko je gazda i tata mata. Tako bilo i bice. J3b0 pravdu jer ako je budes gonio bices vazda donji. Tako je i srbija 99 zveckala i prijetila, klela se u Rusiju i Kinu.. a kad su ih ovi poceli rokati onda KUKU ti Boze. BLA BLA BLA BLA...i sada opet srbijica i tadic lizu d.u.pe amerima i Izraelu. sta ti je reci politika. Jos --- Srbija je samo dobila samar u odnosu na ove ostale.
Prvi put u zivotu navijam za Iran... fuck usa
Pa ako podrzavaju ove ustanke, sto ne napadnu siriju.. Pas koji laje ne ujeda..
Bond James -Bond - Tajni Agent - Velike Britanije