Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je najveći.
Naviko izreal da gadja Palestince koji kamenje imaju. Hajd sad kreni na Iran kojem zapad nista ne moze 40 godina
Iran ovim čuva dostojanstvo dvije milijarde ljudi , ali komotno kažimo i dostojanstvo cijelog svijeta! Izrael ako večeras bude pogođen, njegova lažna snaga zauvijek ide u historiju!!! ŽIVIO IRAN!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Islam je spavao,sad se budi ,neka nam je dragi ALLAH na pomoci....
vehabije večeras neka se javno pokaju ili neka zauvijek zašute!!! Večerašnja lekcija je vrjednija od hiljada hiljada "Dersova i pitaj Daiju" i njihovih odgovora !!!!
Ni jedan neće stići jpg...
Idete u rat.Neki ćete da poginete ,a neki ćemo i da se vratimo .
I sad ko na fudbalskom utakmici. Ovi protiv Irana,ovi protiv Izraela. Samo nek se navija! Šta sad dovite i vi, to ste trebali kad ste gledali slike Gaze, a ne sad.
Sta pricas sugo glupaa sleperi pomoći iz Bosne došle u Palestinu
Znači vehabijske države su podvile repove.
Nije ga mogao zatvoriti "nakon napada Irana na Izrael" ako su dronovi tek lansirani i treba im nekoliko sati da stignu do Izraela.
Poserem se na diplome sa.privatnih fakulteta.
Kontam nesto ove zemlje sto nam demokratiju glume,tipa amerika njemacka hladno podrzavaju i sute na genocid koji se dogada u palestini,jos podruavaju izrael naoruzanjem . Kakvo licemjesrvo .!!!
Čist dokaz da Iran ima nuklearno naoružanje. Nikad do sad nisu napali Irael direktno
Dove dove dove braco i sestre upucujte Gospodaru da se cionisti ugase
Ne kontam ove dronove.. satima putuju? e golmane, sad kad bude penal pucam lijevo dole..
Ovaj dron košta 10.000 dolara a patriot raketa koja ga obara 2 miliona. Iran može da proizvede 1000 komada mjesečno, USA samo 100.
Razorite Iran i Jemen !
mamu ti razorim
razorim ti mater uzp-ovsku s obrezanim
Turska isto ,Američka baza u Turskoj Indzirlik dobila zabranu djelovanja na Iran
Turska = NATO