Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majku vam tursku
Ma ja, jedva dočekali da ih neko napadne pa da pobjegnu u Evropu.
mnogi iz sarajeva i bih su preživjeli istu sudbinu, i suosjećaju se sa ovim narodom ma ko oni bili. apel za mir iz evropskog jerusalima! apel za zaštitu ljudskih života! podrška žrtvama torture! da se više nigdje i nikome ne ponovi bosansko stradanje i pretrpljena agresija.
Hoće li kod nas? Imamo toliko zemlje neobradzene pa neka ljudi rade! Mi ionako odesmo za njemački!
dodjite kod nas u tursku ima mjesta za sve fala bogu
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/346450/Jezidi-proganjani-jer-obozavaju-palog-andela.html
JEZIDI OBOŽAVAJU ŠEJTANA! Jezidska religija sastoji se od zoroastrističkih, manihejskih, židovskih, nestorijanskokršćanskih, islamskih i drugih elemenata. Vrhovni je vjerski vođa šejh. Potječe, prema tradiciji, od kalifa Jazida ibn Muavije (oko 645. – 683.) iz dinastije Omejida. Glavni je simbol vjerovanja ptica paun, zapravo pali anđeo Melek-Taus (Malak Ṭā’ūs), koji u Jezida nije simbol zla, već je po naravi dobar. Upravo spomenuti Melek-Taus kojega muslimani zovu Šejtan problem je zbog kojeg su tijekom cijele prošlosti proganjani, posebno u vrijeme Osmanskog Carstva. Jezidi ne vjeruju u pakao ni raj, već prekršitelj božanskih zakona čisti dušu metempsihozom (selidbom duše). Metempsihoza, prema Hrvatskoj enciklopediji, jest filozofsko-religijsko naučavanje prema kojemu ista duša može uzastopno oživljavati više tijela sve dok se ne oslobodi materijalnog oblika; transmigracija. U užem smislu, prolazak duše kroz duševne stupnjeve, pri čemu reinkarnacija nije uvijek nužna.
Pa neka obozavaju koga hoce, sta je njih briga koga ce oni obozavati.
Ja nesto citao i to sto sam procitao je da ta sekta obozava proroka ka sto kriscani obozavaju isusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)