Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan narod Faludze...Kad im Siti počnu uvoditi demokratiju
@BioNekadOpasniji samo kod vehabija ima veze
Deri po halal bradonjama
Sarajevo na aparatima
@mirkoculjak Budalo, najvise koristi od unistavanja isila ce imati upravo muslimani
Puno sreće iračka vojsko, da oslobodite cijeli Irak od ovih izroda i neprijatelja muslimana.
"The World Is Pervated With Irony, Hunger And Corruption The Eastern World And The Africans Too Are Going To Repeat The History Of Our Wars And Our Industry Supplies Them With Arms Everybody Knows, But Apparently Nobody Can Do Anything Against It For Our Society Is On The Make"
Aljazeera na aparatima
Ili kako novinari ove kuce kazu "Borci grupe isil"!Ko' da je rok grupa u pitanju a ne ljudski izrod
Ova banda nece nestati dok im nestanu izvori finansiranja. Al' makar da im teritoriju oduzmu, i to je dobro za pocetak.
Pogresno, uzroci nastanka ISILa su mnogo dublje prirode, a ISIL ce nestati kada se ti uzroci uklone, nazalost danas se ne radi nista na tom planu, a samo koristenje oruzane sile nikad i nigdje u slicnim situacijama nije urodilo plodom. Izvor finansiranja je lahko naci.
Qatar i S.Arabija,tu treba udarit' ako se misli unistiti ovo zlo