Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemac se za pola centa žali. Kod njih princip kod nas sramota.
od ovoga bi fočak pocrveneo
Budaleština,gubljenje dragocijenog vremena.
Šta kaže Novalić, Bisera i ovi što kradu, troše i kažu narod razmažen, niko se ne buni a milione štete nanesu državi i narodu, nama je, sve ofirno jer nemamo karakter i princip
12 posto godisnje od 1999... Zna li neko to izracunati?
....Princip 🙋💪💪Duboki naklon covjece🙋🤟👍
....Poznajuci koruptivan sistem, uradis ovako nesto😱😱👍💪💪😎....Pricncip nekada platis, nekada je free ...Princip sluzi u borbi protiv samog sebe😎koruptivne ideologije i deklasiranju nacionalizma👌👌👍🙋💪
Samo moron moze reci da je covjek budala. Kod nas su svi budale, za budale. Bit je da motivise ljude da se bore za svoja prava, da ne slijezu ramenima svima bi bilo bolje instant i drastično.
Integrity
jooo, kad bi kod nas ljudi za po marke dizali tuzbe, kako su nam sudovi brzi, po drzave bi sudije morale biti pa da stignu sve to obraditi u 22 godine.
Malo pogledajte sta sve ima u svijetu i skontat cete da je BiH za vecinu zwmalja u svijetu Amerika.
20 godina za 50 feninga ,svaka čast.
Ovaj bi i svoje govno pozdero ako bi bilo malo okusnije. Pa mozda ga i zdere ako hoče proci jeftino za dorucak i rucak večeru. Sta ja znam neke stvari ne treba ganjat. Ne znam sad gde je limit da se pokrece sudski neki slučaj... Kod mene je nekih 250 EUR. Znači sve sto je izpod 500 Markica ja se nebi upitijo u tuzbu... Ne znam kako je kod drugih
E sad si me ohrabrio.Ako sutra podnesem tužbu za onih ukradenih 10 % plate po famoznom neustavnom"interventnom zakonu" od prije 8 godina, možda će mi praunuci dočekat pravdu ( ili na ovom ili na onom svijetu).
Nehljebari, radim sa jednim indijcem u firmi, nevjerovatno koliko su lijeni, godina mu treba da se okrene nesto da uzme, kao u maloj nevjesti.
Tužbom ih narode , sve nepravilnosti sve nepravde sve na sud tužba
Svaka ti čast legendo, nema odustajanja u borbi protiv korupcije odličan primjer