Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idil baca svrpsku nejač u kafeze s lavovima
Neznam zasto ste vecina vas skepticna na ovu vijest.Kad djecu obucavaju da postanu samoubice zasto bi ovo bila sokantna vijest?
Propaganda , transplantacija organa se radi odmah,nema cekanja isto tako podudarnost tkiva sa osobom koja prima transplant. I recite mi molim vas kako neko moze povjerovati u ove vijesti. Apsurd od izvjestaja. Idil treba unistiti sto prije da bi se izbjegli narod mogao vratiti kucama.
biznis djasmine
Kazu neki dan su pokusali ranjenom bosancu da izvade mozak ali nisu mogli da ga nadju
Ovo sto pisu pojedinci u top komentarima se jednostavno zove - "negiranje zlocina".
Pa prodaju Francuzima i Belgijancima
Jbg valja skupiti za plata.Jedan dan ce biti vijest.IDIL pojeo vise od 250 zarobljenika i ranjenika.
svasta. sram ih bilo!
Daj vise ohladite vise i vi od ovih vijesti. Cijeli svijet se digao protiv sacice ovih terorista i nemoze im nista. Pa to je za smijeha.
Ovi u mozak nisu dobri
odličan način da sami sebi stanu u kraj, iako lično mislim da je ovo propaganda...
BOLESNICI VELIKI
...čini se da je klan tači uputio "tehničke savjetnike" u navedeno područje?