MENA ga proglasila klinički mrtvim
0
Hosni Mubarak kritično, aparati ga održavaju u životu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umri pseto-izdajnik svog naroda.
Ko to kaze, ko to laze ... da stari ke.njac umire? Gledam slike na njemackom Spiegel i dobro se nasmijah. Lik zdrav ko\' dren, rumen u licu, samo sto nije skocio sa kreveta i potrcao. Mogli su ga bar malo maskirati da lici na bolesnika, a ne ovako ofirno medijske patke siriti i vozikati lika koji je lafo na samrti kroz ulice Kaira. Ma.mu im ublehasku.
Tôi ko biết tiếng các bạn mà sao máy tôi lúc nào cũng có trang web của các bạn vậy....
Engleska i Francuska idu dalje, Ukrajina i Švedska kućama, a Kur\'an online.
!ebo vas on. gdje voda. što nema vode???? još se 3ajebah pa pojedoh hurmašicu.....lihfkB\"#$%$\"#g
Egipat , poslije vlasti Mubaraka nikada nece biti Egipat , ovo na sve lici samo ne na zemlju koju je bila jaka , ekonomski , politicki . Zemlju koju su milioni turista ophodili itd .. Sada je daleko i od \" banana drzava \" A narod ko narod , glup do glupoga ! Ovako se i nama \" pise \" .
ko mu ne bi pozavidio na zivotu koji je prozivio a i na robiji dozivotnoj na koju je osudzen pozavidili bi mu svi robijasi do 50g.
hocel ga pokopat s rejbankama? B) ma..ter svoju j.e.b.o
ma sta ce uzivat sa 84 godine, krepo od muke sto nema vise nikakve vlasti
krepalo pseto
Klasični scenarij: Mubarakova vojna bolnica Mubaraka proglašava mrtvim, svi sretni, Mubarak u penziji mirno troši pokradene milijarde na nekom ostrvu...
Jel mrtav ovaj čiko ili nije???
Zalost. Hajmo raja skupiti nesto para za ovog drzavnika i humanista. A umri vise!
Jednostavno umiru, od muke, ne mogu da podnesu da nisu na vlasti. Navadilo se sreati u zlatnu šolju i naručivati večere iz Pariza....ko zna šta još, zato se i svi ovi naši grčevito bore za vlast, ako treba i preko mrtvih.
Ode prika