Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tha ti je lave ba dješ na rusiju, nema nazad
Ma Rusija samo naprijed :) Sa svojom zakrzljalom tehnologijom i mentalnom zatucanoscu daleko cete dospjeti. Kad se smiri malo situacija sa arapskom bagrom i Sj. Korejom, na red dolazi zasigurno Rusija!!
chegevara nemam 19 godina ;) a sto se rusije tice itekako sam upoznata. Govorim ruski jezik i boravila sam u St. Peterburgu, Ne mislim ovdje raspravljati i porediti rusku "tehnologiju" sa primjerice americkom ili njemackom. Rusi su svjesni da su inferiorni i poput sj. koreanaca pokusavaju da zastrase svijet da se ne bi sve karte otkrile jer onda su ubjedljivo donji.
U toku su velike bitke izmedju Srbije, Hrvatske i Bosne u virtuelnom svetu, tj. popularnoj browser igri ***. Zbog toga nam je potrebna Vasa pomoc! Pozivam svakog ko želi da pomogne državi da se registruje preko ovog linka http://tinyurl.com/nv69mef
Počela je otvorena borba za prevlast nad arktičkim prirodnim resursima, bijeli medvjedi su naj.e.b.a.l.i. Ljudska pohlepa nema granica.. P.S. Na Antarktiku pingvini su još sigurni, za sada..
Ma rashladiće se oni kolom :)