Historičar Irving u Poljskoj
0
"Hitler je bio veliki čovjek baš poput Hannibala"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ mesa: ja i na holokaust i na jasenovac.
izdrk.am im ja na holokaust
@ zivko josilo: bez da ovoga gore branim, ne tice me se sta pise. ali da tebi kazem da si ti jedan jadni, iskompleksirani, bubuljicavi podrumas i mamin sin koji masnim i ljigavim prstima tipka glupe komentare pretezno pune mrznje prema gradu, zemlji i sunarodnicima i sugradjanima sa kojima zivi. jako si jadan i nadam se da ces procitati ovaj komentar moj. sigurno nikad nisi zenska imao u zivotu jadnice.
hahahahahahah.. svako malo neki se senilni starac \"prospe\" pa se cifuti nadju uvrijedjeni pa onda pomagaju da im se neko za nesto izvini. :ppp klasika
Napraviti čeku za svih jedanaest pa raspaliti kalašom..........ha ha ha
koja je razlika izmedju hitlera u busha?