Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno. BRAVO!
Gdje su sad antivaxeri, ravnozemljasi, rusofili i ostala gamad da ovde prdde o zelenoj agendi, zelenasima i teorijama zavjere? Zar nije bolje sjeci Amazon radi privrednog razvoja, da ima fabrika, da radnici rade, da se ima sta nalozit'? Sociopatska bagra na haparatima!
A kod nas sve Unistavaju sve Betoniraju od Igmana ,Trebevica do Bjelasnice , prodade stoka sve Arapima ! Zato se i smanjuje Vodozastitna zona na Ilidzi i zato se i Asfaltira ratni put za Igman !
😂😂😂😂😂😂
Selva https://www.youtube.com/watch?v=5Gx9yYjRVdQ
Ma i ne moraju. Svako može sebi da zasadi šumu i da pazi na čistoću rijeka i mora
Jednom kada se prasuma iskrci/ zapali mozes ponovo zasaditi drvece ali nece imati niti 10% biljnih i zivotinjskih vrsta originalne sume
bojim se da je kasno. tajfuni, orkani, tornada, poplave ce nas unistit.
bojim se da je kasno. tajfuni, orkani, tornada, poplave ce nas unistit.
Da bog da, al nažalost su većina političara korupciju studirali il su već bili kriminalci, tako da ne vjerujem vam
Zašto kod nas niko nije zabranio gradnju zgrada po planinama jer ih grade oni koji bi trebao da zabrane. https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/ko-gradi-luksuzni-objekat-na-trebevicu-sa-kojeg-se-vidi-sarajevo-iza-svega-stoje-niksic-i-dodik-855176