Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj kobile,majke ti.... A kad ste vi na protivljenje tih istih UN napadali po svijetu zemlje, i kada Izrael uprkos važećoj rezoluciji koristi oružje koje je u suprotnosti sa konvencijama, širi naselja po teritoriji koja je također u suprotnosti sa rezolucijom tog istog UN,onda se ne pozivate na UN... Pa ko je ovdje lud? jedina dobra stvar interneta je sto svaki i najneobrazovaniji ,obični čovjek zna naći istinu i podatke ako se zna ispravno koristiti internetom,tako da nema više obmanjivanja ovo je moglo proći 60-ih kad 2/3 ljudi na planeti nije znalo sta se desava u susjednom selu a ne u svijetu, i vjerovalo izjavama ovakvih kobila i sličnim političarima.
Free Palestina
,,,nista novo...drolja dobila instrukcije od izraela...
svaka cast mirzolini .., bespotrebno je dodavati bilo sta na tvoj komentar jer si sve objasnio FREE PALESTINA !!!
Love , Love , Love USA and Hillary...!!!
Palestina & Izrael Peace nad Love...!!!
OVU VRATITI NAZAD U BORDEL ODAKLE JE OTPUSTENA KAO DOTRAJALA I ZAPOSLITI JE KAO HIGJENICARKU
ko te j*beee, ko te j*beee,ko te j*beee Hilariiiii
O čemu ti pričaš? Ta akcija je bila ispravna i svako normalan to zna, dok za ove akcije ne bi baš rekao i niz drugih. treba stvari posmatrati od slučaja do slučaja a ne generalizovati kao ti sada. po čemu je to sad ispravno i ja bi to trebao podržati?
Smanji malo dozivljaj. Raspitaj se malo koja je bila uloga pomenute gospodje prilikom odluke njenog muza da konacno pokrene akciju oslobadjanja blokade oko Sarajeva. Mislim da bi, bez obzira sta mislili o pitanju Palestine, u ovom slucaju bilo najbolje da malo odsutimo. Imamo mi i previse svojih problema.
mozete jos malo lajati... eno i na Wall Streetu se \"zakuhalo\"... bolje ti je da tamo ides pomagati svom narodu a ne pacaj se tamo gdje ti nije mjesto nikad ni bilo..