Prostitutke napolje iz države
0
Hiljadu demonstranata tražilo ostavku Bersluconija
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista od ovoga, pametna manjina je talac glupe vecine. Isto ko i u nas
Joj vidi ovih \"viljuskara\" samo kasike spominju. Bar se vama obestinulo pa jedete koru i travu kao prave \"beje\".
Sukob prosvjednika i policije u Italiji VIDEO: Policija se sukobila s prosvjednicima ispred Berlusconijeve vile http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video-policija-se-sukobila-s-prosvjednicima-ispred-berlusconijeve-vile.html Sukob se dogodio ispred Berlusconijeve vile u Milanu. Nakon što su cijeli dan održavali mirne prosvjede, sukob se dogodio nakon što je skupina prosvjednika pokušala probiti policijski kordon. Uslijedilo je nekoliko fizičkih sukoba, a nekoliko prosvjednika je ozlijeđeno i uhićeno.
i da.. ova struktura: jugosrbija ti je bas ono kul... i ima smisla.. u zicu si me pogodio.. :S :D
al jarane evo bas kontam, i nidje veze si... :S neke termine nafur\'o: malouman iemocionalno nestabilan i sad ti fol psiholog neki.. ti nekome dijagnoze ovdje dos\'o uspostavljat... skontaj da su ti komentari odron odrona suso glupa. 15 godina ljudi sjede i cekaju.. ja ako nista ne postignem bar mogu rec da sam pokuso, pa preko fejsa preko fejsa.. evo u Banjoj Luci su protesti krenuli preko fejsa... a ti ces i dalje sjedit i cekat Godoa... A GODOOOO NEEECE DOOOOCI... B)
eto odmah se vidi, skim bi isli u revoluciju..... sa maloumnim i emocionalno nestabilnim djetetom koji nostalgira za jugosrbijom.
indijanac n a j e b e m ti se m a t e r e za ove tvoje glupe konstatacije...
@bilivit... dosadnije od proljeva...
@as... opet si virio u maminu sobu!? i opet pun utisaka... bogami će te mama pokvariti,ostavit\'će posljedice na tvoj karakter...
dabogda umro od gladi svako onaj ko se ne uclani u grupu. http://www.facebook.com/group.php?gid=32328348238 bit ce i u nas protesti.
svi vi koji ste se branili od Karadzica, sta ste htjeli? Zlatne kasike? Eto vam ih! :D
pa oni su ga izabrali LOL
al je on mala maca za tihica i bakira. tihic kad ga zaorgija u koznom odjelu a bakir voli kad ga zlatnom kutljacom po guzi.
da vidite kako su prosli demonstranti protiv mene...... prosli su do golog otoka na vjecni odmor :D
pa mogli ste bar ekavicu promijeniti, ccc...