Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onajintervju na ftvu čini mi se sa eminom ganič, odlična je bila, doćeranadoćerana super, ovo drugo me ne interesira...
poznat fax, na njemu je princ studiro ton
prenosili su tako oni vijesti godinama usmenim predanjima sa koljena na koljeno...bila su to dobra vremena nepismenosti koja jos uvjiek traju... selam svim nasim studentima na harvardu i ako im treba pite da im posaljem neka jave na email : [email protected] dzaba dostava, preko mahira cemo to, imam jednog tipa sto ga dobro zna....
evo brate link pa gledajte kako se rangira. Nije to jednostavno. Osim toga ovo je samo za undergraduate, drugacije se rangiraju ovi napredniji http://www.usnews.com/usnews/edu/college/rankings/ranknatudoc_brief.php
dobro je ovo: peto mjesto a vec sljedeci je dvajes prvi....da daa kako lijepo ovi nasi prenose vjesti
E, Murat bi i njih "obrazovao", brzinom sv jetlosti. E=mc2
predlazem murata hasanovica za rektora harvarda
Vjest je interesantna, jer treba znati. Sto se tice detalja, u americkom sistemu ne postoji upis na drugu godinu, kada jednom upadnes u univerzitet sam odaberes kojim ces tempom ici. Takodje, ne postiji "vanredni" student u SAD-u. Eto vam jos malo informacije.
za telad, svinje, ovce i ostalo clanstvo bosansko hercegovackog instituta za svinjogojstvo i govedarstvo: Ovo je vijest o universitetu, prilagodite jezik, ili idite na clanak o Lepoj Breni (na cijem ste koncertu vec bili)
na harvardu nema niti jedan nas profesor stalan, mozda vandredan... studenata je bilo par prije par godina, neznam kakva je sada situacija... poznavao sam jednog momka inace je iz visegrada i poprilicno amerikaniziran kao i vecina nasih....
Kreteni, na Harvardu ima i nasih studenata i profesora. KOliko Amerikanaca studira na hebenom ETF-u? NIJEDAN
JA BIH ZAMOLIO MLADE BOSNE I HERCEGOVINE DA POKUSAJU DA STUDIRAJU U OVIMA UNERVIZITETIMA PREKO AMERICKE AMBASADE U SRAJEVU,ALI NIKADA NIKADA DA SE ODREKNU BIH KADA POSTANU BIZNISMEN DA NEZABORAVE ODAKLE SU I STA SU ,KAO STO MNOGI JESU.UVIJEK POKUSAVAJ I AKO SI VAN BIH DA URADIS NESTO ZA BIH JER MNOGI SU DALI SVOJE ZIVOTE DA BIH POSTAJALA BOSNE I HERCEGOVINA.
pretezno freaks pohadjaju te skole i normalno sinovi/kcerkice internacionalnih kriminalaca..... i Bush je pohadzao Yale a vidite i sami koliko je bistar ehe Harvard ce uvjek biti najelitniji jer je ujedno i najstariji, kada prosetate po cambridgu tek vam tada bude jasno blijeda lica, sa teglama na ocima i knjigom u ruci stoji dok ceka taxi i uci :) sam boston ima preko 30 univerziteta i collega i ujedno je grad za najvise edukacionih institucija na svjetu... neki od tih su: harvard, MIT, Boston university, Boston College, Northeastern, it itd..
A NAS NAJPOZNATIJI UNIVERZITET JE SKOLA KVALIFIKOVANIH LOPOVA I TRULIH POLITICARA
dosta si pametan 'hm' prijatelju! zaista ne bih znao da je ovo INFO portal da mi tvoj genij nije otkrio tu veliku tajnu. isto tako da ne dodjoh na ovaj INFO portal ne bih nikad saznao nesto sto nece trebati nikome - ali bas nikome (sigurno 100%, mozemo se opkladiti ako hoces) ko na ovom INFO portalu cita rane INFORMACIJE!!!!!! naime, postoje dobri INFO portali koji objavljuju rane INFORMACIJE koje su korisne, ali postoje i losi INFO portali koji objavljuju rane INFORMACIJE koje su beskorisne!!!!! ti prvi mi licis na nekoga kome je ova informacija apsolutno beskorisna, te mi sad probaj odgovoriti da li je ovaj INFO portal dobar ili los? zato 'hm' prijatelju, umjesto sto psujes i mene nazivas idiotom (sad mozemo diskutovati i kome taj naziv vise odgovara: meni ili tebi), bolje ti je da malo razmislis prije nego sto izvalis kakvu glupost - vise razmisljaj, a manje naprdivaj!!!!!!!