Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno je to sto Amerika i Izrael *preko ostalih zemalja zapada pravi pakao na zemlji, vama na oci, a ko ovce niko nista, znam da se ne moze nista uraditi ali ljudi, bar budite svjesni toga! Vi se raspravljate oko moze li slika ili ne po Islamu.. kod nas ili kod NJIH... pa ljudi... ili smo stoka.. dajte ba..
mi cemo uciniti irance sta je islam? djelo brate djelo sve govori. samo se pitam da li nas je poslanik naucio da zivimo ponizeno i bijedno, ako jeste sigurno smo ga pogresno razumjeli.
We should call him Supreme Liar Ayatollah Ali Khamenei!!!
@ampak što bi ratovali, zar nije dovoljno poslati Brus Vilisa sa kakvom ronilačkom opremom da preroni od Emirata do Irana i sa par svojih havera digne u zrak tempiranim bombama sva iranska nuklearna postrojenja
@....: Ti si izgleda Kur\'an uzeo u ruke ali ga nisi baš najbolje shvatio. @Jale je u pravu kada kaže da je korištenje slika islamom zabranjeno ali je @Jale, kao i komšiluk mu općenito, tu malo licemjeran jer je po njemu islam kriv zbog onoga što rade svakakvi nazovi-muslimani.
Nemojte raspravljati o necemu o cemu nemate pojma. Koja vi to ovlastenja u islamu imate pa da govorite sta je uredu a sta nije , a pola vas nije Kur\'an u zivotu uzelo u ruke. On je ajatolah i ako neko ne zna sta je to, savjetujem da malo gugla. I zasto oni nebi mogli iati slike duhovnog vodje na zidovima, a nama je normalno da su bilbordi sa golim zenaama po gradu.
@Jale: Nisam ti tražio da mi pričaš o irelevantnim stvarima, pitam te fino da li pljačka prodavnice u demokratskoj državi zorno ilustruje zakone te zemlje?
\"Iran želi okončati prevlast utemeljenu na nuklearnom oružju koje posjeduju velike sile\". Jasno je da si ti hodza moralno u pravu. Ali to pravo ne pije vode kod Amera
@ampak zašto čekaju proljeće pa neće ih Iranci zapošljavati po teh.e.ranskim parkovima
o da naravno Iran ima veze sa prikazivanjem ljudskog lika na fotografijama u Dubaiju. Zato su im Kish otoke uzeli.
Kad ovako čitam ovaj članak stičem utiska kao da nedostaje činjenica ili pak se radi o totalnoj ludosti EU, Amerike i Izraela kada žele sprečavati tehnološki razvoj Irana ili se ja ne razumijem u ove međunarodne zakone ako postoje. No , nameće mi se to pitanje; kakvi su to zakoni po kojima jedne zemlje mogu imati nuklearen elektrane , podmornice, bombe , a onda ti zakoni zabranjuju drugim zemljama da to ne smiju imati. Kakva je demokratija u pitanju- ne postoji demoktatija i što prije izađemo iz statusa međunarodnog protektorata u BiH bićemo sretniji.
Ima veze sa navodnom zabranom prikaza ljudskog lika u islamu.
kakve ima veze Iran sa Dubaijem i Maktumom Rašidom? osim što drži pola Dubaija i cijeli Creek
@Phaeton - vrlo mi je zanimljivo tvoje poredjenje pljackasa i ajatolaha. Svaka cast, ni ja se ne bih bolje sjetio :) A ovog sto drobi o sunitima samo da obavijestim da je npr. Dubai zatrpan fotografijama njihovog seika Zayeda, ili kako se vec zove.
To je samo kod sunita zabranjeno.