Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lol sad ce u rusiji masovna depresija da nastupi zbog toga hahahahahaha
E jeste mi vi principijelni ... Vratite Malvinsko otočje Argentini
Nemojte vi bogati nikom vise pomagat. Samo napravite smutnju i nered kako bi posredovali. Sta imaju u Donjecku sto vi ne priznajete aneksiju. Onakav grad je sad razvaljen. Niko se ko Englez ne moze pravit Englez.
Pa nisu oni srušili donjeck stručnjak cccccccccccccc
@buhtla Indirektno su pomogli!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ni rusi nikad nece priznati aneksiju farskih ostrva.....razlika je samo u tome sto je krim ruska zemlja a farska ostra argentinska ....ali mi nije jasno sta onda radi americka vojska na farskim ostrvima :))))
Ma da uvijek je tako, uvijek je nešto rusko ili srpsko ahahahaha idiote primitivnih ahahahah
@buhtla Kad si tako pametan, de nam malo ispričaj istoriju Krima!
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
...ja vala. ko ni kosovo.
@TemeljRsGenocid ...aj bolan, imaš i ti mozak manjka pa nikom ništa.
ustade commie iz mrtvih ja bogami mislio ti riknuo! commi vidi se da si dobio cin marshala preko veze uz janjetinu i prasetinu. kosovo nije okupirano od albanaca ilira nego je oslobodjena od genocida i vracena autoktonom narodu albancima-ilirima -dardanima, to je ogromna razlika, cudo da to nisi svatio a racunas sebe kao nacitanog coveka. e moj commi, commi. sta bih od onakog "coveka"
PRIKAŽI ODGOVORE (10)