Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolji me prangija za ove ljikove daj mi vjesti o ameriki
@Posmatrac bojim se da su Hamas i Hezbolah trenutno prezauzeti ... medjusobnim ratom u Siriji ! a ako Hamas i Al-Qaida ne pojacaju tempo, jumbo avioni bi uskoro mogli zatrebati preostalim sirijskim Sunitima ... moj @Posmatrac, kod vas islamista su zelje i stvarnost fakat dva svijeta a bas nikako nije u izgledu da ce vasu dogledno vrijeme krenuti
Mislim da je krajnje vrijeme da se front koordinirano otvori na dva fronta u Palestini...sjeverni i juzni. Zajednicnim snagama do potpune slobode. Zajednickim snagama protiv zajednickog neprijatelja, okupatora cionista. Kada se rijese onoga p.sa Assada, samo preusmjeriti snage ka granici Palestine i prognat ovu cionisticku ga.mad sa tla Palestine... Pripremiti im one jumbo avione, napuniti im goriva do vrha i poslati ih gdje zele...mislim da bi im na kraju goriva nestalo jer ne bi nigdje mogli dobiti dfozvolu za slijetanje. Niko ne zeli smece u svome dvoristu.
Ovi bradati tvorovi, nekako su vizualno slicni srbima... pa ih tesko voliti, svijet bi samo da ih bombarduje.... ako treba dokaza, nije problem :D
Hamaslije pobacale Fatahovce sa krovova zgrada u gaziprije 5 godina i od pomirenja nema nista... a nakon sto je Hamas pokrenuo sunitsku revoluciju u Siriji, bojom se da se ni Basar nece htjeti miriti sa Hamasom !