Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klitoris.ba ------na čijoj si ti strani --------nisi valjda na baliskoj. kad nes da objavis moj komentar.
usporedite politiku buša i obame--bus je imao svoju pudlicu (toni blera) i napali su irak i pobili neduznog naroda dosta.al je izginulo i amerikanaca. obama ima svoju pudlicu isto a to je ( erdogan) sličnu politiku vode. al je obama pametniji dobiće ostale bliskoistočne zemlje bez i jednog poginulog amerikanca. za njega sad ratuju drugi ljudi..muslimani na muslimane. obama je dosta bolji i mislim da će dobiti ponovo izbore.
Bas onako kako sam i ocekivao...trazio se samo povod. Turska je sve bliza direktnom i konkretnom vojnom angazmanu u Siriji. Niko ne zeli u komsiluku imati ub.icu djece i nevinih.
Erdogana i njegove mentore iz Washingtona i Tel Aviva u Haag, a a njihovoj ratnohuskackoj propagandnoj masineriji Anadoliji zabraniti rad u BiH zbog sirenja lazi, ratne propagande i govora mrznje.
Cionisticki sluga i ratni zlocinac ERDOGAN = SLOBODAN MILOSEVIC
erdogan opet pravi picvajz
Hajmo Sivi Vukovi,dizite avione,dosta je bilo !!
vec vidjeno u Sarajevu i sad ljuti Turci podizu armiju da napadnu Siriju ...
cia i mosad pokusavaju da turke uvuku u sirijski sukob !