Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.holland.com/global/ Jako si pametan ;) Oficijalna stranica za turizam i slicno.. Mislim da pise Holland :)
@storm, a zasto cijeli stadion na utakmicama tvoje \'Nozozemske\' nosi narandzaste transparente s Holland? Sta je to? Rijec je u najmanjem slucaju o tzv.dubletnom obliku i ne stoji tvoja opaska. U koliko jezika svjetskih se kaze Holandija, samo to provjeri pa ces biti -jos pametniji!
Pa voda će im isprati taj pijesak i opet ga odvući u more, nigdje veze.
Daily Thelegraph je engleska novina dragi Sarajevo-x. Telegraaf je nizozemska.
Holandija nije ispravan naziv. Holandija je naziv za jednu pokrajinu unutar zemlje Nizozemske. Sad će ovi no-liferi preko komentara reći kako se pravim pametan, no činjenica ostaje da je pravilan naziv Nizozemska. Pročitajte neke knjige i sl.
Inače, poplave koje su 1953. godine pogodile ovu državu, koja se inače nalazi INAČE STE GLUPI
GOD REDDE NEDERLAND.
naziv gljiva vara ženu !!!
kikiriki ti ispao na pod
od bjelimica si ti, znam te ja :)) semsin mali, jel tako???