Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNJACI nece nikad biti dobri teroristi ,zato sto su zahvaljujuci titu i srbima se obrazovali 50 godina i to je tesko sada vratiti nazad .. ovi arapi su bili i ostali zaostali i neobrazovani.. alko je arapa ubjediti da ga ceka raj sa 50 golih zena i par potoka ciste vode, ajde u to ubjedi jednog teroristu iz Bosne .. nikada on ce pljuvati po forumima ali nikada nece da rizikuje socijalnu pomoc njemacke za 50 golih fata koje ne postoje
ISLAMCI DZIHADLIJE ponovo u akciji ?
Bosnjacka al-qaida kako kazes samo ruse groblja, a vasa s.r.b.o fasisticka s.t.o.k.a to zavrsava na g.e.n.o.c.i.d.a.s.k.i nacin. Mislim da je najpametnije da se ne oglasavate...jer fakat na to nemate prava...mozda za 1500 godina kada uz mnogo truda i napora skinete i posljednju ljagu koju ste navukli na sebe, pod uslovom da do tada budete postojali kao narod.
stoka islamisticka!
Bas ova zgrada bila na NatGeo,ja berze,pisu na plocama,nema struje.