Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi ba Amano, upozoravaj svijet prvije svega na izraelsko nuklearno oružje, pa onda pričaj o Iranu.
upozorim ti mamu na Iran, pa Japan ima hiljade bojevih nuklearnih glava pa nikom ništa, cijeli svijet će godinama ispaštati zbog Fokušime i sličnih sranja pa nikom ništa... da vas hoće još jedan cunami ošinut da odete i vi i gejše i šoguni u tri pm.
Iz atomskog Izraela koji ce zapoceti treci svetski rat prica kako je neko drugi opasnost.Stvarno sramota za svijet cijeli i nekakvu medjunarodnu organizaciju ...za borce za ljudska prava koji brinu ali nikako da vide sta radi Izrael aparthejdska drzava puna rasizma...
Ovo je saradnik teroristickih organizacija koji im je dostavio spisak iranskih univerzitetskih profesora i naucnika, a koje su nedugo za tim anglo-americki i cionisticki teroristi p.o.u.b.i.j.a.l.i u brutalnim teroristickim napadima.
Pa ti gori od ong el baredija, ili kim muna isti ste kreteni. Da li Izreal ima tu bombu zasto niste upozorili svijet na to , djubrad jedna.
ja boze dragi jest amerima muka,sto im je ahmedinedjad isporucio onu njihovu bespilotnu letjelicu,ali ovog puta im je vraca ali u omjeru 1:80,,, usput ahmo pokazi im sta moze ta \"igracaka\"....koja nemora biti tako glomazna i \"nevidljiva\" poput ameri cke.....
Rakija se ne pece u loncu, levatu, a i fazon ti je odavno prevazidjen.
Mene su u USA hteli da sude zato sto sam imao lonac za pecenje rakije medjutim ja sam tvrdio da imam Lonac za pecenje rakije ali nikada nisam pekao rakiju medjutim sudija mi je rekao da je dovoljno sto imam lonac za pecenje rakije jer je on neoboriv dokaz da sam mogao da ispecem rakiju i da me treba da osudi? Ja sam mu odgovorio onda: -Gospodine sudija kada vec zelite da me osudite za posjedovanje lonca koji moze peci rakiju onda me osudite i za Silovanje! - Sudija je zbunjeno pitao - A zasto za silovanje? Ja sam mu odgovorio pa i za silovanje imam sav potreban alat koji non stop ga sa sobom nosim ali nikada silovao nisam...
UPOZORI SVIJET MUTIRANI MAJMUNE NA IZRAEL I STOTINE NUKLEARNI GLAVA
ti da si valjao cemu ostao bi u svojoj drzavi pa tamo bio nekakav direktor..a ne da sluzis amerima kao rob.. mars u..p..m.. !
IAEA ima svoja pravila i NPT. Ako Iran krši neko pravilo onda neka kažu koja pravila krše, ove izjave \'nisu dokazali da ne razvijaju\' su bez smisla, opasne i zlonamjerne . Opasnost naravno prijeti od država koje nisu članice IAEA, jer najčešće nisu članice upravo zbog toga što razvijaju atomske bombe. Države koje nisu članice IAEA a došle su do atomske bombe: S. Koreja, Indija, Pakistan, Izrael. Države koje su članice IAEA i razvile su a-bombu: /
Japan je bio kruti okupator i fašistička imperija još puno prije početka 2. sv. rata što ne opravdava bacanje atomskih bombi na civile - pogotovo ne one druge - ali eto tada nije bilo UN. A UN je jedini koji ima pravo da odlučuje o ratu. Ponašanje Amerike danas nije ništa bolje od Japana prije 2 sv. rata.
Jale Svaka cast na ispravnom stavu i dobrom poznavanju povijesnih cinjenica. Osim toga sto si naveo treba reci i da Japan ne posjeduje nukl.naoruzanje,to je lupanje iz svoje glave koje nema uporista u stvarnosti. A sto se tice Irana,nek uceniji i informiraniji ljudi po tom pitanju odluce sta i kako,mi mozemo samo promatrati...i naravno...komentirati.
upozoravali ste i na irak, pa ste poslije našli sredstva za proizvodnju deterdženata.
Korumpirani nacisticki sluga, ali sve u svemu nebitan sluga. Da nije njega, Obmani i njegovim jastrebovima, ne bi bio problem izmisliti neko novo biolosko-hemijsko oruzje, kao sto mu je to ucinio i prethodnik, ratni zlocinac G. Bush, pripremajuci agresiju, unistenje i pljacku Iraka.
Bice rata, izgleda, i onaj u Iraku se slicno ovako kuhao. Za ovog iznad mene sto prdi o Japanu - Japan je u 2. svjetskom ratu bio fasisticka sila koja je genocidisala Kineze i ostale okolne narode na svakom koraku da bi tek na samom kraju popasli te dvije atomke. Da su ih oni prvi pronasli uopste ne sumnjam da bi ih prvi i bacili. Njihov fanatizam i predanost su poznati u svemu sto rade a ne samo u borbi, ali to ne mijenja cinjenicu da su u tom ratu bili totalni negativci odgovorni za milione nedduznih zrtava. Predstavljati Japan u tom ratu kao pozitivce a Ameriku kao negativce isto je kao i npr. predstavljati Hitlerove SS trupe kao dobre a sovjetsku Crvenu armiju kao lose momke.
se japan prodao i osramotio one zrtve japanskog holokausta kada su u vatri atomske biombe hirosime i nagasaki stradale hiljade japanaca, sjeti se hrabrog generala i njegovih izgladnjelih vojnika koji su na ostrvu iwo jima branili japanski teritorij 30 dana je amere drzao u ocajanju da bi kada su zauzeli ostrvo general pao herojski kao obican vojnik bez vojnih obiljezja na sebi tj bez cinova da ameri ne bi mogli da ga kao gadafija izloze, japan je sramotan sta sebi dozvoljava a ima danas i sredstva i tehnologiju da postan eveliak vojna sila, to nije imao onda u 2 svjetskom ratu buduci da su se od feudalne zemlje za 50 godina izdigli u industrijsku ali sa nedovoljno jakom ekonomijom, odakle pravo nekome reci tko ce imati a ko nece imati pravo na koristenje atomske energije?