Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija ima plin i naftu koju prodaje. Amerika bi to htjela za sebe a silu kao sto radi po Bliskom istoku. Naravno kod Rusije i Putina to nece proci nikada. Tu je pocetak i kraj ove price zauvijek
Видјели смо протекле године западну демократију у Америци гдје је војска била на улицама, гдје сваки дан убију по неког човјека јер није стао полицији или је бјежао од њих! У Паризу демонстранте сатраше мјесецима, њемачкој такође! и онда ти ти исти причају о људским правима
Da li ovaj gospodin koji je izvrstan šahist vidi na zemljinoj ploći u USA Francuskoj, Njemačkoj demonstrante i kako se sa njima demokratski postupa. A Navalni neka formira stranku i pobjedi u Rusiji pa će najvjerojatno na taj način pomoći svojim prijateljima koji ga žale.
drzi se ti saha gari
E Gari, sve su to pioni kapitala.
Placenicki smrad haha neces jos dugo smrdljivi cionist.
mogao bi ti jedan caj popiti onako fin sumsko voce sa malo ....
Evropa je stara prostitutka, dozvolili su genocid na tlu evrope prvi poslije IIWW zato sto ih nije bilo briga. I opet bi oni uradili isto za rad sveg interesa.
Ja mislim da,u poslednjih 25 godina Njemacka nista nije konkretno,osim suplje price i sto prazni BiH od produktivnog stanovnistva(mogli su sprijeciti rat pa da nemoraju primati izbjeglice po Evropi),nista pozitivno nije ucinila za BiH,jos sada ce instalirati svog visokog predstavnika kai sto su instalirali svoju sudkinju u Ustavni sud BiH.
Gledali su krv kako tece u BiH. Pametnom dosta.
Uveli bi oni sankcije al sta kad nestane plina,haj ti objasni svojim gradjanina da nemaju grijanje jer toBoze nekom u Rusiji su ugrozena ljudska prava!
Čovjek je znao 5 kilograma izgubiti za jedan šahovski meč!Eto samo onako..
Dobices minuse od ljudi koji ne znaju razliku izmedju meca i partije. I ono vrijeme mec se je znao igrati po mjesec dana. A i danas se igra 2 sedmice odprilike.
Slijede kritike od štovatelja 9 Januara. Gdje ćeš Čoviću reći protiv Putina.
Morete klincu svirati ,al biće građanska .Bez entiteta i kantona.Odo spavati , adio mili moji :D
Kasparov, pametan covjek bio i ostao.Demokratski svijet mora prestati financirati diktatore, mora se prekinuti svaka ekonomska saradnja sa njima.Diktatori te pare ulazu u jacanje ekstremista u Evropi i Americi.
Ljudina! Svako dobro Gari!