Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bolje vodstvo "sotonizovanih" Amera, nego vodstvo kozoj*ebskih Mudzahedina iz Afrike. Imas seks prije braka? Zatvor. Ne daj Boze da volis trpat zenama a da si zena gadjaju te kamenom primitivci ...
Nama u BiH Amerika treba!! Pomogli su u ratu, pomažu i u miru. To što podržavaju izrael je druga stvar. Novac AIPAC-a već decenijama svoje čini. Kupili su generacije američkih političara. Mi smo premali za svjetsku politiku. Simpatije i pomoć Palestini da, ali i partnerstvo sa Amerikom.
Svijet je jako taman kada se posmatra duboko iz stražnjice Velikog Inkvizitora. Vodstvo Amera bi barem nakon Gaze trebalo da postane upitno svima. Jedino oko čega zapadne elite pokazuju 100% slogu je oko ovog Genocida. Izgleda da Gaza treba da postane model
Zasto bas amerika? Zasto ne Norveska ili neka drzava koja ne dominira silom i objesom? Zasto ne Island, zasto ne Cile ili na kraju Svicarska? Pa kome je sila bez pameti ikad dobroga donjela?!
bas imas znanje :)
U pravu je čovjek 100%. Ne može od ničeg nastati nešto. Jedini dobar konj koji planeta ima. Sam Karl Marx bi to danas rekao. Zemlja pojedinaca nije lako zamjenljiva.
Popustiće američka stega nad ovima i nad Švabom kad-tad. E onda se vraćaju na fabrička podešavanja.
Bez Amerike će cirkus početi a sa njima će eskalirati. Nema ovdje dobrog rješenja
hau
ove je hirošima davno dresirala...