Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zekilo.
kakav je ovo peško
Koga ovaj pohvali zavit ce ga u crno... ima 4% podrske naroda.. znaci sta on kaze.. 96% je protiv ;)
samo protiv qurve desnicarske
Hollande - najtužnije obrve poitike ;)
najcrnja kravata EU ;)
@dragunov eto, ti si me barem razumio ;)
Bolje za Le Pen😂😂
emanuel baš romantićno zvuči :)
U svom govoru je pohvalio i bosnjake koji zele da smijene svog predstavnika u predsjednistvu jer koristio sluzbeno vozilo u privatne svrhe i naglasio da je i njegova kao i Coviceva zena ne nezaposlena i nikad nije ni prisla sluzbenom vozilu!
@BHRealnost3 BBC, CNN, EuroNews svi vrte Braking News o Sebijinoj voznji do Tuzle... javnost svijeta zgrozena da se to moze desiti u savremenom svijetu, pozravljen je sav bosnjacki narod koji je stao na stranu Dodika i Covica inace postenih politicara koji se bore za stabilnu i savremenu BiH u zajednickoj borbi protiv Bakira Izetbegovica?!?
Samo od7e3ati seljančuru Le Pen, dosta je jedna (Kolinda) za cijelu Evropu. Dodik nije smio da joj pruži javnu podršku, do sada je svaki put klapnuo ušima jer su njegovi favoriti redovno padali. :D
@SamoZajedno Al ga i ti uhekla.I nane da ti pozavide😀