Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije fudbalskih stratega i taktike kako je trebala repka da igra , na redu su vojni. Pocinje film... mode kokice...
jednu eskadrilu nek skenja maoču
Evropa se polako ali sigurno uvlaci u rat . Ako se Evropa uvuce u rat ebi ga onda.Koji dio planete ce ostati da ne ratuje? Nahebali smo ga!!
kanada i island??
Saffovci na aparatima: http://i.imgur.com/Dkh9hoZ.jpg
Koliko me raduju ovakve vijesti, tačno bih sakakala od sreće svaki put kad raznesu ISILovsku gamad.
treci svjetski definitivno zapocinje
U cilju uspjesne odbrane EUa od raznih vrsta gluposti prvenstveno,morate napasti 23 % Bih
Sada kada krenu bombardovati Rusi,Ameri,Francuzi,Svedjani,Hrvati,Danci,Njemci,Austrijanci,POljaci,Madjari,Engkezi,oj Isilovci ima da vas sprze bombe.Ne znam gdje ce te se sakriti kada budu napal bombe od Rusa padali.I zemlja ce da gori.Toooooo
Blizi se Kraj ovim Islamistima,ovoj bolesnoj bagri.Rusija je rijesila slucaj sa poginulim turistima Ruskim.U avionu je bila bomba rucne izrade.Rusija je rekla da zestoko odgovoriti,i brzo se osvetiti.POnudjena i nagrada od 50 miliona dolara.Islamisti blizi se kraj vasem postojanju.
Moze kad je francuska a da je neka druga malo manje vazna zemlja ovo se nikad nebi desilo bijednici bijedni!
ja ću uvijek odabrati onu stranu gdje nema vlaha,to mi je orijentir
mi mozemo samo poslati ona 2 helikoptera ako su jos u funkciji
GRĐANSKI RAT ! U ISILu se nalazi i brigada od 1500 frnacuksih državljana. Vjerovatna su desjtva i na britanskom tlu a značajna je i brigada ISILa u sastavu od 330 boraca pa je za očekivati napade ISILa i na BiH za koju ne slijedi odmazda NATOa ! Najjače su brigade ISILA one Facebook revolucije (vlasnik jevrej) IZ MAROKA I TUNISA koji također govore fansucli jezik. Ipak borci iz saudijske arabije su najbrojniji.
ISILOVE vojne snage nisu jače od 25 000 boraca DAKLE JEDAN KORPUS ! Avijacije nema i oni napadaju NATO najjaču vojnu sila ikad zabilježenu na svijetu.
Glavna je pitanje gdje će biti usmjerena vojna pomoć ostalih članica EU? Hoće li se ići na IDIL kao nekada na Afganistan i Irak? Što nikako nije obrana već napad. Ili će se ta vojna pomoć upotrijebiti za iskorjenjivanje radikalnih islamista unutar Europe?! Jer negdje pročitah da samo u Francuskoj ima registriranih 10 000 radikalnih islamista. Pa možemo samo zamisliti koliki je broj radikalnih islamista u ostatku EU.
Kako se braniti od unutrašnjeg neprijatelja?
Lost: čije interese brani tajna policija?
Lost: naravno, ali ja sam mislio, kako da se branimo ti i ja! Mi nismo država, država ne gine ali obični čovjek!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MUP RS teško obmanuo javnost: U Janji pripremana prevara sa osiguranjem, a ne teroristički napad http://slobodanvaskovic.blogspot.si/2015/11/mup-rs-tesko-obmanuo-javnost-u-janji.html
Kliksovci ne radite svoj posao.