Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a otvara nuklearne elektrane
Nuklearne elektrane su, poslije solarne energije, najbolje za okoliš i volio bih da ih je više. Nažalost, Fukušima i Černobil su učinile da dobiju stigmu ekstremno opasnih. Ali, današnja tehnologija omogućava sigurno upravljanje, tako da se Černobil sigurno neće više ponoviti, a za izbjegavanje Fukušime je dovoljno da bude na nekom tektonski mirnijem području, što Evropa jeste.
@Ajatolah_ Kao u Italiji,Banjoj Luci,Skoplju....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatvara termo a otvar nuklearne elektrane !
Bitno je da će ona kriminalna klika, Banovićki Kukićev kartel, da nas zaduži za milijardu da bi pravili seosku termoelektranu, iz koje ćemo kilovat plaćati 50 kf i trovati nas. Bravo SDA, pored vas Bošnjacima neprijetelji i ne trebaju