Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba im sve rusi su rusi
Pretis bi trebo da radi u 4 smjene , kakvo je stanje ,
Svaka hairli da bude i sto vise masakriranih barbaruskih terorista na tudjoj zemlji! ❤️❤️❤️Free Europe!!!❤️❤️❤️
ma dzaba im sve kad su pichkice ti Ukrajinci na 40 miliona stanovnika samo 400.000 vojnika haha da je Armija BiH sa 250.000 vojnika imala 92 oruzje pomoc logistiku kao sad Ukrajina u srb bi se ucio Bosanski jezik, ezani culi sa svih strana a Zukorlic gradonacelnik Beograda
@Zemo...sto se tice ovog zadnjeg dijela tvog posta, to vise nebi bila BIH, nego begovat Baketa...ili ti fildzan. A ocito i nemas pojma o 92goj godini, jer si bio balavac.
Laprda Bosnjo, te iste Srbe je Nato milion puta povukao i spasio Bosnu, da ne pricam o bombardovanju srpskih polozaja
Malo je 80.000 granata, treba na to dodati barem jednu nulu, mislim da su ove nase kompatibilne ;)